6 + Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Materyaller
- 1 adet küçük uzunluk havuç
- 1 adet küçük uzunluk patates
- 1 parça(dal) brokoli
- 1/2 (yarım) yemek kaşığı zeytinyağı
- 1.5 su bardağı su
6 + Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle bütün sebzelerimizi güzelce yıkayıp küçük dilimler halinde doğruyoruz.
- Minik bir tencereye sebzelerimizi koyup üzerine 1. 5 su bardağı soğuk suyu ve zeytinyağını ek edip tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişirmeye bırakıyoruz.
- Sebzeler yumuşayınca altını kapatıp blendrdan geciriyoruz. Ben bu evrede tel süzgeç kullanıyorum ????. Ilıyınca miniklerimize yedirebiliriz. Afiyet bal şeker olsun ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.