29 yaşındaki kadın nadir görülen hastalıktan nedeniyle 5 yıldır ne yiyebiliyor, ne içebiliyor Her gün zor kullanarak bir bardak akarsu içen genç kadın derhal kusuyor5yildiryiyipicmiyor5c43c9fac9bb4jpegalt 5 yıldır yiyip içmiyorYiyip içmeye hasret kalan Lynne, Etrafımda her gün ırk yiyip içerken ben de birşeyler yiyebilmek istiyorum Kusacağımı kasten her gün bir bardak nehir içiyorum Kendi düğünümde bile hiçbir şey yiyip içemedimdiye konuştu5yildiryiyipicmiyor5c43c9fae87d9jpegalt 5 yıldır yiyip içmiyor5 yıl önce tanı konulduğunda Lynne'in burnundan bağırsağına bir gıda tüpü takıldı Her gün 700 ml'lik bir paketten beslenen genç bayan, günlük yalnızca 1000 kalori alıyor bu nedenle teşhisten bu yana adeta 13 kilo verdi aynı zamanda hastalığı onu bitkin bırakıyor5yildiryiyipicmiyor5c43c9fb07fcdjpegalt 5 yıldır yiyip içmiyorMide felci anlamına gelen gastroparezi, mide hareketlerinin azalması ya da durmasıyla meydana gelen kronik bir hastalıktır Yemekler, mideden normalden daha yavaş geçtiği için kusma ve şişkinlik gibi semptomlar oluşuyor Gastroparezi olduğunuzu düşünüyorsanız hemen doktora başvurmanız gerekiyor çünkü rahatsızlık zamanla fazla önemli komplikasyonlara neden olabilir Duygu Bay PembeNar5yildiryiyipicmiyor5c43c9fb1040cjpegalt 5 yıldır yiyip içmiyor5yildiryiyipicmiyor5c43c9fb201bcjpegalt 5 yıldır yiyip içmiyor