5 ağıt cocuk diyologları Pist kızım şu oyuncaanı ver Alla Alla vermiyom! (yanında arkadaşları belirir) Bak bizim hepimizin yaşı 5 üçümüzün yaşları 100 eder Nolmuş yaniii? 100senin babandan büyük canım Babanı kuma gömeriz (!) anneni de öldürürüzVer oyuncağını! ÜhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüÖrtmeniiim!!! tarafımdan yaşanmıştı hiç unutmam laughgif rolleyesgif Pist kızım şu oyuncaanı ver Alla Alla vermiyom! (yanına arkadaşları belirir) Bak bizim hepimizin yaşı 5 üçümüzün yaşları 100 eder Nolmuş yaniii? 100senin babandan büyük canım Babanı kuma gömeriz (!) anneni de öldürürüzVer oyuncağını! ÜhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüÖrtmeniiim!!! bebeğini bi versene aslıcan olmaz kırarsın kırmam ya git başımdan yahut seni anneme sölerim bi kez benim annem senin annenin saçını başını yolar! yolamaz çünkü benim annem 100 yaşında benim annemde bu değin yaşında(iki elinin parmaklarını gerdire gerdire 10 yapar) heheeee 10 yaşındamı senin annen evet keza 10 100 den büyüktür huhgif kızım hadi bi şarkı sölede amcaların teyzelerin görsün daha dün annemizühüüüüüüü ama anne yaaa o amca bana bakıyoooo ühüüüüüü drygif baaaak babam bana action men aldı benim babam bana otomobil aldı hem senin action meninden daha hoş ıı babam bana uçak aldı bana da jip aldı uçaklar jipleri ezer bananeee yaaa küstüm oynamıyorummmmmm cryinggif cryinggif cryinggif aaa benim arabamı almış sen kimsin yaaa babaaaa yaaa benim arabamı almışşşş olm seninki evde hayırrr yaaa benmki o işte görmüyomusunnnn
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.