Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

5 kuruşum değil ! Sevgili yapsam mı?

5 kuruşum değil ! Sevgili yapsam mı?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Yani Suan ailmden aldıgım para anca sigarabira parasıİşten ayrıldım kuvvet bi işti meslek arıyorum şimdide, işi olana anında iş muhabbeti değil kanka banada iş verirlr mi ordan felannysebaşlıca konuya geçeyim:
Sıkıldım kanımca sevgisizlik nasıldr çoğunlukla hepimiz bilirz, belkide tek aşkımın sigara olmasından sıkıldımYakısılıyım, inkar etmicem su başlıca değin bi fazla kızdan teklifler almıstımArtk okulun en populerimi dionuz ne diyolarsa işte cocuklar oyle kızlarda vardı orta şekerlerdeHatta bi kere benen büyk bi kızın tacizine bile ugradım
Acilen dionuzz ee salak mısnn işi pişirmedn o kızlarlasor bi !he umrumda deildiki kızlaarBi oyun insanı kızlardan bile sogutablio hatta dünyadan
konuya devam
arkadaslarhemen kız bulmk isteesem kolayabazan muhabbetine girmeyn şu anda zaten erkek kısmı akıllıysa o konu halledilir zahmetsizce
Yaa şu anda benim fazla param yokya su sıralarBi kızla çıkarken illaa bi arz olması lazm dimi?Hepte parklatrda cafelrde taklca diliz tabii?Yahut beni seven bi kız içn bunun onemi olmaz mı?
bu vesileyle itiraf edeyim, evet aşıgım arkadas beynime vurdu : )
Bi işe girsem offf kral olur ha serseri sanıyolar sonradan! 18 yaşındayım iş varsa burdayım hani Istanbulavrupa
ama başlıca konuyo donelimYa işte dediim gibi parasız yürümez dimi :
Napıcam bilmiom ruastası oldm çıktm, işsizlik cok kotu gençler uni okuyun
rap vercm nasıl verliyor biliyom lakin ogrrenirim
Harbi yardımm !!!

858,507Konular
982,856Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt