Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4Story Rose Ordusu

4Story Rose Ordusu
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Rose Ordusu 4Story

Gorev veren: Prenses Marlone Meridian

Seviye Aralığı:

Gorev Hedefi

Rose Ordusu'nun generali Rosleil ile gorusmelisin Kendisi Sakin Koyun batisinda, kampta kalir

Tanımlama

Prenses Marlone Meridian:
Babama yeteneklerinden bahsettikten sonra ona hemen izin verdi Senin Binay bolgesinde bas sorumluluga atanmandan, iste o hikayeden bahsediyorum Derion'un en onemli saglama kampi Orada problem var Senin yerine getirmen gorevlerin var Hadi bakalim, Sessiz Koye git ve orada Rosleil ile bulus, kendisi Rose Ordusu'nun generalidir

Oyuncu İsmi:
Roseordusu?

Prenses Marlone Meridian:
Dis gorunuse gore sanki benim emrim uzerine Binay bolgesinde saglama birligi kuruldu *flustert* Onlara benim elim ve ayaklarim denilebilir Sakin Koye gidersen ve orada Rosleil ile bulusursan, neden bahsettigimi anlayacaksin

Gorev Odulu
Tecrube: 580EP 1197

Sonuc Metini

Efendim? Bu olayin cozulmesi icin prenses guvendigi birisini mi gondermek istiyor? Olamaz Bana danismadan boyle onemli bir karar almaz o Bu derece sacma bir haber getirip bana karsi geliyorsunuz demek* Rosemin, Kapiron ve Rodbi'nin getirdigi habere cok sinirlenir*

Ne dedin? Sen gercekten Prenses tarafindan gonderilen saraydan gelen generalmisin? *fisildar* Hm her nasilsa buraya geldigin icin ve problemlerimize cozum aradigin icin sana tesekkur borcum var Yalniz, su an bizim yardima ihtiyacimiz yok Sen en iyisi Koy Lideri Brahm'sa yardimci ol, kicinda kurtlar kayniyor

4Story

858,505Konular
982,681Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt