Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4Story Binay icin Guc

Hoş geldin! opel45 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
4Story Binay icin Guc
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Binay icin Guc 4Story

Gorev veren: Prenses Marlone Meridian

Seviye Aralığı:

Gorev Hedefi

Binay'da bulunan sakin koye geri don ve Rosleil ile konus

Tanımlama

Prenses Marlone Meridian:
Simdi oyun sirasi Siyah Sovalye Birligi ile Binay'a geri don ve ulkeyi tekrar huzura kavusturabilmek icin Rose Ordusu ile guclerini birlestir Bu sirada Beyaz Birlik yardimi ile bilgi toparla

Oyuncu İsmi:
Prenses, askerelere saygi gostermelisiniz

Prenses Marlone Meridian:
Aslinda Derionlularin ne yaptiklariyla ilgilenmiyorum, oldukca zararsizlar Ancak birisine meydan okurlarsa kabul etmekten baska sans kalmiyor Bu meydan okumalar sirasinda su ana kadar hic kaybetmedim, ayrica Oyuncu İsmi gizli silahim olarak sen varsin (Marlone sana cok guvendigini belli ederek yuzune bakiyor)

Gorev Odulu

Tecrube: 637EP 1328

Sonuc Metini

Kapiron, Rotbin Hizmetinize tesekkurler Bu yetenekler, bu dayanma gucu sizde oldugu surece sizi her yerde takdir ederler

Prenses, soyleyin bana, Binay'in yeniden insaasi icin goreve dahil olmali miyim? Yani beni affedip, cezalandirmayacak misiniz? ( Rosleil cantasini alip seviniyor)

858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt