444 4 51* Numaradan Gelen Çağrılara Yanıt Vermeyin! 444 4 51* numarası, 444 4 51* numarasından çağrı, 444 4 51* gelen çağrı Sevgili melekler, haber7com haber sitesinin verdiği habere göre 444 4 51* numarasından gelen çağrılara yanıt verilmemesi uyarısında bulunuldu Cep telefonlarından birçok aboneye ulaşan fena niyetli kişiler, Yaptığınız son alışverişlerden nedeniyle checkup kazandınız, fakat süresini geçirdiğiniz için 29900 TL borçlusunuzdiyerek milyonlara kullanıcıyı kurdukları tuzağa düşürmeye çalışıyor Şüphelenen vatandaşlara ses kayıtlarının da olduğunu söyleyen dolandırıcılar, ikna edebildiği kişilerden kredi kartı bilgilerini alıyor İkna olmayan abonelerle başa çıkamayacaklarını anladıklarında da Borcunuz yok, yanılgı oldudiyerek aramayı sonlandırıyorlar 22847 22847 444451numaradangelencagrilaracevapvermeyin5c546dd473c72444451numaradangelencagrilaracevapvermeyin5c546dd473c72 297 615 telefonjpg22847 444 4 51* Numaradan Gelen Çağrılara Cevap Vermeyin! telefonjpg22847 444 4 51* Numaradan Gelen Çağrılara Cevap Vermeyin! Şikayetvar'ın haberine tarafından; tuzağa düşen çoğu vatandaşın olduğunu, bu numaralardan gelen aramayı kesinlikle açmamaları gerektiğini belirten tüketicilerin şikayetleri şöyle: Borcum 29900 TL Çıktı, İnanmayın!444 4 51* çağrı merkezinden afiyet merkezi adı aşağıda arandım Iddiaya Göre yaptığım alışverişlerden kesik checkup kazanmışım , telefonda bilgi verilmiş onaylamışım sesim sistemde kayıtlıymış, checkup süresi dolduğu içinde bana 29900 TL borç çıkardılar öncelikle arandığım bir yerden borçlu olduğumu öğrendim, ses kayıtlarını çıkartın dediğimde müşterilerin dinleyemeyeceğini söylediler o süre nerede kaldı ortak korunma yasası diye çıkıştım Azıcık daha çıkışınca borcunuz yok deyip teli kapattılar, buradan herkese seslenmek istiyorum yukarıda gördüğünüz numarayı sakın açmayın eğer böyle bir hitabe yaptıysanız hemen savcılığa şikayet edin Çünkü birçok insanı aynı yöntemle kandırmışlar Yüzlerce İnsan Mağdur Oldu444 4 51* no'lu telefondan aranılarak yanıltılmaya çalışıldım Arayan şahıslar uydurma bir bahaneyle kredi kartı bilgilerimi almaya çalıştılar Bu numarayı geri aradığımda telefonlarıma yanıt verilmiyor Bu numara ile alakalı bir araştırma yaparsanız yüzlerce insanın mağdur olduğunu göreceksiniz Verdiğiniz 444'lü hizmet doğruca alıcı nezdinde oluşturmuş olduğunuz bir güven var Böyle bir numara aradığında biliyoruz ancak çalıştığımız, meslek yaptığımız ya da herhangi bir hizmet satın aldığımız reel bir firmadan aranıyoruz Şikayetim şu: üçkâğıt yapıldığı tüm yorumlardan belli olan ve hala insanları aynı tuzağa devirmek için gün içinde yüzler olur ya de binlerce arama yapan bu numara hala nasıl açık kalabiliyor?Bu Firmalar Niçin Kapatılmıyor?Geçenlerde 444 4 51* No' lu numaradan arandım Sigorta hizmetleri olduğunu ve 1 takvim tatbik süresinin dolduğunu, 1 sene daha sürdürmek için 598 TL ödeme yapmamı, yok eğer iptal edersem 299 TL ödemem gerektiğini söylediler Arayanların epeyce inandırıcı olduğunu söyleyebilirim Lafı pozitif uzatmak istemiyorum Benim anlamadığım, kesintisiz prestijin numarası diyerek yapılan bu numaraların dağıtımı bu değin basit mı? Her gelene sorgusuz sualsiz bu numaraları dağıtıyor musunuz?haber7com Genişletmek için tıkla