iltasyazilim
FD Üye
Meslek gerçekten söylediğim değin kolay olsaydı bugüne kalmaz söylerdim belkide ama 2005te tanıdığım birine 4 yıldır birşeyler biriktirip onu kaybetme pahasına söyleyememek beni bitiriyor Şuan 20 yasındayım, üniversite 2sınıf öğrencisiyim ve o da 24 yasında bir baytar 4 yıllık zaman diliminde birçok şeyi paylaştık fakat nedense bir türlü ona bir türlü açılamadımBaşlangıçta muhabbet edebilecek biriyken günler geçtikçe onun iç güzelliğine aşık oldum onu hiç görmemiş olmama ragmen Bu nasıl olur? diyenleriniz olabilir Bende inanmıyordum fakat oluyor işteErkek arkadaşı olmadığını biliyorum o da benim kız arkadaşım olmadığını mesajlarda canımlar cicimler tatlımlar uçuşuyo fakat bunun açık sözlülük içinmi yoksa bir beklenti olup olmadığına karar atamak cok baskı geliyor Nedeni mi? Ya onu kaybedersem?korkusu
En son 1 hafta önce mesajlaştığımızda aşkımm fazla yorgunum akşam konuşşak olurmu?demişti 4 yılda birincil kez kafam karmakarışık ne yapmalıyım lütfen düşünce ve düşüncelerinizi esirgemeyin iyi yada kötü her türlüsüne ihtiyacım var çünkü hayatımda en fazla değerinde verdiğim 3 insandan biri olan bir bayan için; bu işin platonikleşmesini istemiyorum
sizleri hikayemle sıktıysam özür dilerim düşünceleriniz için çoktan teşekkür ederim
En son 1 hafta önce mesajlaştığımızda aşkımm fazla yorgunum akşam konuşşak olurmu?demişti 4 yılda birincil kez kafam karmakarışık ne yapmalıyım lütfen düşünce ve düşüncelerinizi esirgemeyin iyi yada kötü her türlüsüne ihtiyacım var çünkü hayatımda en fazla değerinde verdiğim 3 insandan biri olan bir bayan için; bu işin platonikleşmesini istemiyorum
sizleri hikayemle sıktıysam özür dilerim düşünceleriniz için çoktan teşekkür ederim