elektronikci
FD Üye

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün tekrar magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' üzere sorularınıza yanıt olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe hakikat alabiliriz...????
1. IMDb 2021 yılında şöhretine şöhret katan dünyaca ünlü isimleri açıkladı, biz de sizler için derledik.
2. 'Gönül Dağı' dizisindeki oyunculuk performansıyla izleyenleri kendine hayran bırakan Cihat Süvarioğlu'nun şaşırtan değişimini kadrajımıza aldık.
3. Dilara Aksüyek ile Hakan Sabancı'nın aşk yaşadığı tezlerinin çabucak akabinde Aygün Aydın'dan bomba üzere bir paylaşım geldi.
4. Tekraren kere kaçan annesini bulmak için Esra Erol'dan yardım isteyen 20 yaşındaki üniversitesi öğrencisi Dilek sonunda annesine kavuştu!
5. Yargı dizisinin Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu, dizide oynadığı ve en çok etkilendiği sahneyi anlattı.
6. Pınar Altuğ, en son paylaştığı fotoğrafın altına yazılan 'Çocuk yaşta bir adamla evlendiniz, oğlunuz üzere gözüküyor' yorumuna oldukça sonlandı.
7. Tolga Sarıtaş, Koronavirüs'e yakalandı.
8. İlayda Şeker Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban'la nasıl sevgili olduklarını anlattı.
''Canım jelibon çekmişti. İsmail'i aradım ve 'İsmail, bana jelibon alır mısın?' dedim. Bana, 'Sen kâfi ki iste! Sana marketi satın alırım' dedi. Sevgili olduk.''
9. Ünlü müzikçi İrem Derici 'Bir beden yapayım donla çıkacağım sahneye. Kim ne diyorsa desin, hiç de umurumda değil. Bu sene en büyük hırsım kas yapmak.' dedi.
'Mart ayında 35 yaşıma gireceğim. Ocakta mecnun üzere spora başlayacağım. Bir beden yapayım donla çıkacağım sahneye. Kim ne diyorsa desin, hiç de umurumda değil. Bu sene en büyük hırsım kas yapmak. Alacaksın kaşarı rendeleyeceksin karnımda. O denli bir kas yapacağım'
10. Toplumsal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burak Can Övüç'e vazifesini yaptırmamak için direnme’ cürmünden 8 ay 10 gün mahpus cezası verildi.
11. Aşko Kraliçesi Bahar Candan 200 dolar karşılığında arkadaş aradığını duyurdu!