images3kadin5ad74607090ca
3 kadına araba carpar ve olurler Tam cennete gireceklerken Cebrail gelir ve der ki;
İcerisi ordek dolu; sakın ordeklere basmayın cezalandırılırsınız
Tamam diyerek iceri girerler
İcerisi gercekten ordek doludur Ama o kadar coklardır ki uzerine basmamak mumkun değildirNitekim biri basar uzerine ordeğin Hemen Cebrail gorunur ve yanında da cirkin bir erkek getirir, kadının koluna kelepceler
Bundan sonra bu adamla yaşayacaksın! denir
Diğerleri;
Yandık hic cekilmez bu herif! Bari dikkat edelim derler
Ama bir kac gun sonra diğeri de basar bir ordeğin uzerineOnun da koluna cirkin bir erkek kelepceler Cebrail
3cusu;
Yooo! Ben kesinlikle basmamalıyım!
O kadar dikkat eder ki, hic bir ordeği ciğnemez
Bir yıl sonra Cebrail elinde yakışıklı bir erkekle gorunur Kadının koluna kelepceler adamı
Kadın adama doner;
Yaşasın! Ordeğe basmadım diye seni bana odul olarak yolladılar!!
Adam doner kadına ve:
Salak kadın, ordeğe ben bastım! images3kadin5ad7460813605gifimages3kadin5ad7460813605gifimages3kadin5ad7460a442f7png
3 kadına araba carpar ve olurler Tam cennete gireceklerken Cebrail gelir ve der ki;
İcerisi ordek dolu; sakın ordeklere basmayın cezalandırılırsınız
Tamam diyerek iceri girerler
İcerisi gercekten ordek doludur Ama o kadar coklardır ki uzerine basmamak mumkun değildirNitekim biri basar uzerine ordeğin Hemen Cebrail gorunur ve yanında da cirkin bir erkek getirir, kadının koluna kelepceler
Bundan sonra bu adamla yaşayacaksın! denir
Diğerleri;
Yandık hic cekilmez bu herif! Bari dikkat edelim derler
Ama bir kac gun sonra diğeri de basar bir ordeğin uzerineOnun da koluna cirkin bir erkek kelepceler Cebrail
3cusu;
Yooo! Ben kesinlikle basmamalıyım!
O kadar dikkat eder ki, hic bir ordeği ciğnemez
Bir yıl sonra Cebrail elinde yakışıklı bir erkekle gorunur Kadının koluna kelepceler adamı
Kadın adama doner;
Yaşasın! Ordeğe basmadım diye seni bana odul olarak yolladılar!!
Adam doner kadına ve:
Salak kadın, ordeğe ben bastım! images3kadin5ad7460813605gifimages3kadin5ad7460813605gifimages3kadin5ad7460a442f7png