Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3-4 Sene Öncesine Dek Böyle Değildi Aşk Benim İçin...

Hoş geldin! pasalarinpasasi tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
3-4 Sene Öncesine Dek Böyle Değildi Aşk Benim İçin...
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Merhabalar ilk önce herkese,
Benim size danışmak istediğim konu şu; aşık olup da eskisi gibi görünce heyecandan konusamama, içinde bir şeylerin kıpraşması , her zaman onu hayal kurma , gözünün önüne getirme vb klasik aşk belirtileri hissetmiyorum artık34 yıl öncesine dek daha cekingendim ve ortalama her yıl 1 kıza asık oluyodum yılda 1 cunkü lisemden bir kıza asık oluyordum, sene bitip araya tatil girincede gözden uzakta gönüldende uzaktan durumunda oluyodum ve unutuyodumFakat bi yerden daha sonra hiç o hisleri hissetmemeye başladım her ne dek karsıma benı anlayan kızlar asık olduklarıma kıyasla cok daha iyi kişiler karsıma cıktı vaktiyle olsa olasılıkla asık olcagım derecedeki kızlardı, cekingendim bir zamanlar evet fakat yalnızca asık konusunda öyleydim asık oldugum kızlarla konusabiliyordum neyse daha sonra tanıstıgım bu kızlara hiç o aşk belirtilerini hissedemedim acıkca fakat söyle bişey vardı oysa bişeyler hissediyordum ama ask diyemiyordum ve birkacına benzer anda benzer yakınlıgı hissediyordum , bu cekingenlikten sıyrılıp daha özgüven sahibi olmaya baglanabilir mi? yoksa bambaska birsey mi? bi bakıma böyle daha iyi ne baglı oluyorum bir kıza cunki asık olunca cok baglanıyordum ne de birsey yaparken birine olan askım bi şekılde engel olmuyor bana Lakin yine de o hissi hissedememek ruhsuzlasıyor muyum sorusunu sordurtuyor bana Sizin düşünceleriniz neler bu konuda?

858,506Konular
982,848Mesajlar
33,081Kullanıcılar
sadrazamcaSon üye
Üst Alt