Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3 2 1 Poğaça

3 2 1 Poğaça
0
31

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
3-2-1-pogaca.jpg

3 2 1 Poğaça Tanımı İçin Gereçler

  • 3 adet kabartma tozu
  • 2 su bardağı yoğurt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 4 su bardağı un (Çok katı yahut yumuşak bir hamur olmuyacak duruma nazaran biraz daha eklenebilir)
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay bardağı galeta unu

3 2 1 Poğaça Tanımı Yapılışı

  1. Materyalleri yoğurma kabına alalım sırayla evvel kabartma tozu, yoğurt, sıvı yağ, tuz ve ölçülü biçim de un eklenerek yoğrulur.
  2. Yoğurulan hamura çabucak hal verilebilir beklemeye gerek yoktur.
  3. İç harç olarak istediğinizi ekleyebilirsiniz lor, patates, vb.
  4. Yuvarladıktan sonra üzeri galeta ununa bulanıp fırın tepsisine dizilir.
  5. Evvelce ısıtılan 180 derece fırına gönderilir. Afiyet şifa olsun.
 
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt