Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

23 Nisanda Okullar Tatil mi?

0
158

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95

Bu sene başta 23 Nisan gösterisiz geçecek Her sene devlet büyüklerinin koltuğuna oturan ufak çocuklar bu seneden itibaren o koltuklara oturamayacak Keza stadyumlarda yapılan 23 Nisan şenlikleride bundan böyle yok Peki bu durumda 23 Nisan Salı günü okullarda sıradan eğitime devam edilecek mi? O gün devlete ait tatil olmaktan çıktı mı?

5 Mayıs 2019 ’de yürürlüğe giren Milli Bayram Kutlama Yönetmeliği, bu sene ilk önce 23 Nisan salı günü uygulanacak Bu durumda o günün devlete ait tatil olup olmayacağı ve okullarda eğitim yapılıp yapılmayacağı hemen şimdi netlik kazanmadı Durumla ilgili Ulusal Eğitim Bakanlığının yorumlama yapması *

Similar threads

23 Nisanda Okullar Tatil mi? images23nisandaokullartatilmi5ad0fd4aaee04 Bu sene ilk kez 23 Nisan gosterisiz gececek Her sene devlet buyuklerinin koltuğuna oturan kucuk cocuklar bu seneden itibaren o koltuklara oturamayacak Ayrıca stadyumlarda yapılan 23 Nisan şenlikleride artık yok Peki bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
23 Nisan Tatili Kaç Gün Sürecek? Merakla beklenen Milli Bağımsızlık ve Çocuk Bayramı 23 Nisan ’ın okullarda kaç gün süreceği ile ilgili açıklamanın yapıldığını söyleyebiliriz Milli eğitim bakanlığı göre açıklanan bilgilere kadar 23 Nisanın ardın her yıl 24 Nisan tatil ediliyordu bu sene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sadece çocuklara tatil 22 Nisan Salı günü bütün mektep ve devlete ait kurumlar rutin bir şekilde çalışacak 23 Nisan Çarşamba günü ise tüm okullar ve resmi kurumlar tatil 24 Nisan 2019 Perşembe günü ise tatilden yalnızca birincil ve ortaokul öğrencileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
6 ekim salı günü istanbulda okullar tatil mi? 20192019 Eğitim öğretim sezonu gecikmeli olarak ders başladı lakin istanbulda öğrenim gören öğrenciler 6 ekim salı günü istanbulun kurtuluş günü nedeniyle tatil olacağına dair söylentiler var Demin devlete ait ağızlardan açıklanan bir şey yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
6 Ekim 2019 Salı İstanbul ’da okullar tatil mi 6 Ekim 1923 tarihinde 3Kolordu İstanbul ’u düşman işgalinden kurtarmıştır Bu sebeple her sene 6 Ekim de, İstanbul ’un Kurtuluş Günü olarak kutlanıyor Bir fazla öğretmen ve öğrencinin merak ettiği 6 Ekim 2019 İstanbul ’da okullar tatil mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt