2011 msn nickleri 2011 msn nickleri 2011 msn nickleri, nick, değişim vakti geldi diyenler işte nickiniz burada arkadaşlar 1549283095 1549283095 2011msnnickleri5c582f1b1b29d2011msnnickleri5c582f1b1b29d2011msnnickleri5c582f1b1b29d Alışagelmiş msn nicklerinden sıkıldınız mı? haklısınız, çünük herkes birbirinin benzeri nickleri kullanıyor O vakit sizde 2011 nicklerinden kullanın diyoruz Melek'ler2011msnnickleri5c582f1b1f79dalt HayaLLer GerçekLeriN YarıSıymı$ SeNde Sanki Yarıya BeNimSin ! Bir bakışın manası hiçbir Lisanda yoktuR Bir görünüm bazen şifa bazen zehirLi oktur Bir görüş bir aşığa neLer neLer anLatır Bir manzara bir aşığı seneLerce ağLatıR biR BiLsen Ne DenLi SeviLdiğini Ve ÖzLendiğini Ah BiR BiLsen SevgiLi Sahi ? Sen de Sevmiştin Beni Yok Mi? vakit ve sabırLa randevum var gidiyorum ben sen seni sevenLe kaL ICODE GözLerin dudakLarından ayrı söyLüyor sende git düşünme bu ne birincil ne son içimde Baştan EskiyeEskiden Yeniye Яuhum saĐece bana Điz çöksün ! Garip bi hastayım roL yapan bi ĐeLiyim ÜzüLme ICODEmeLeğim Đüşün yeter' GeLirim Varsa bekLeyen biri Đüşersem de GeLirim Ben daima κötü ihtimaLi içimden SöyLedim bozuLdu büyüsü küL keĐisi sürüsü Maskemi taktım sürdüm boyalarımı Giyindim en süslü yalanlarımı Bir yüzüm gülerken gizlenir öbür yüzüm Kimse duymasın içimden ağladığımı GeLene Tek Sözüm Ho$geLdin GiDene değil sözüm zaTen bo$verDim ) éLif SadéCé aRap aLFabéSinin ba$ haRFi dégiL a$k aLfabéSinin dé ba$ harFidir Daha dOgruSu TEK HarFidir a$k `ın kurDugu bütün CümLéLéR Ondan OLu$Ur OnLa ba$Lar OnLa bitéR2011msnnickleri5c582f1b1f79dalt Haberdar oLduğum iςin var oLdunuz vazgeςtiğim iςin bugün yoksunuz !
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.