2019 hikaye yarışması
2019 hikaye yarışması başvuruları
Umraniye Belediyesi geleneksel olarak duzenlediği hikaye yarışmasının 6 sı icin başvuruların başladığını duyurdu 2019 yılında gecmiş senelerden farklı olarak yarışmaya konu sınırlaması getirilmiş 2019 yılı hikaye yarışmasının konusu Medeniyetlerin ve imparatorlukların buluştuğu kent İstanbulolarak belirtilmiştir
Umraniye Belediyesi tarafından duzenlenen ‘6 Geleneksel Hikaye Yarışması’ icin başvurular başladı Yarışmada birinci olana esere 7 bin, toplamda ise 25 TL para odulu verilecek
Duzenlediği yarışmalarla yeteneklere yeni fırsatlar sunan Umraniye Belediyesi, bu yıl 6 kez gercekleştirdiği ‘Geleneksel Hikaye Yarışması’ icin başvuruları başlattı Bugune kadar yurt ici ve yurt dışından yoğun katılımın olduğu yarışmanın bu yıl ki teması ‘Medeniyetlerin ve İmparatorlukların Buluştuğu Kent; İstanbul’ olarak belirlendi
Hikaye yarışmasında birinciye 7 bin TL, ikinciye 5 bin TL, ucuncuye 3 bin TL ve her biri bin’er TL olarak belirlenen 10 adet mansiyon olmak uzere toplam 25 bin TL para odulu verecek Ote yandan onceki yıllarda olduğu gibi, bilgisitenlarcom bu yıl da dereceye giren eserler Umraniye Belediyesi tarafından kitaplaştırılacak
Hikaye yarışması icin son başvuru tarihi ise 29 Ocak 2019
ODULLER
Birinciye: 7 Bin TL
İkinciye: 5 Bin TL
Ucuncuye: 3 Bin TL
Mansiyon: Bin TL (10 adet)
JURİ
ProfDr Durali Yılmaz (Kultur Univ Oğr Uyesi)
Prof Dr Fatih Andı (İstanbul Univ Oğretim Uyesi)
Prof Dr Hasan Akay (Sakarya Univ Oğretim Uyesi)
Doc Dr Omur Ceylan (Kultur Univ Oğretim Uyesi)
Doc Dr Yılmaz Taşcıoğlu (Sakarya Univ Oğretim Uyesi)
Alim Kahraman (Emekli Oğretim Uyesi)
İsa Kocakaplan (Kultur Univ Oğretim Gorevlisi)
Huseyin Erdoğdu (Umraniye Belediye Başkan Yardımcısı)
Tuba Kızıltan (Umraniye Belediyesi Kultur ve Sosyal İşler Muduru)
2019 hikaye yarışması başvuruları
Umraniye Belediyesi geleneksel olarak duzenlediği hikaye yarışmasının 6 sı icin başvuruların başladığını duyurdu 2019 yılında gecmiş senelerden farklı olarak yarışmaya konu sınırlaması getirilmiş 2019 yılı hikaye yarışmasının konusu Medeniyetlerin ve imparatorlukların buluştuğu kent İstanbulolarak belirtilmiştir
Umraniye Belediyesi tarafından duzenlenen ‘6 Geleneksel Hikaye Yarışması’ icin başvurular başladı Yarışmada birinci olana esere 7 bin, toplamda ise 25 TL para odulu verilecek
Duzenlediği yarışmalarla yeteneklere yeni fırsatlar sunan Umraniye Belediyesi, bu yıl 6 kez gercekleştirdiği ‘Geleneksel Hikaye Yarışması’ icin başvuruları başlattı Bugune kadar yurt ici ve yurt dışından yoğun katılımın olduğu yarışmanın bu yıl ki teması ‘Medeniyetlerin ve İmparatorlukların Buluştuğu Kent; İstanbul’ olarak belirlendi
Hikaye yarışmasında birinciye 7 bin TL, ikinciye 5 bin TL, ucuncuye 3 bin TL ve her biri bin’er TL olarak belirlenen 10 adet mansiyon olmak uzere toplam 25 bin TL para odulu verecek Ote yandan onceki yıllarda olduğu gibi, bilgisitenlarcom bu yıl da dereceye giren eserler Umraniye Belediyesi tarafından kitaplaştırılacak
Hikaye yarışması icin son başvuru tarihi ise 29 Ocak 2019
ODULLER
Birinciye: 7 Bin TL
İkinciye: 5 Bin TL
Ucuncuye: 3 Bin TL
Mansiyon: Bin TL (10 adet)
JURİ
ProfDr Durali Yılmaz (Kultur Univ Oğr Uyesi)
Prof Dr Fatih Andı (İstanbul Univ Oğretim Uyesi)
Prof Dr Hasan Akay (Sakarya Univ Oğretim Uyesi)
Doc Dr Omur Ceylan (Kultur Univ Oğretim Uyesi)
Doc Dr Yılmaz Taşcıoğlu (Sakarya Univ Oğretim Uyesi)
Alim Kahraman (Emekli Oğretim Uyesi)
İsa Kocakaplan (Kultur Univ Oğretim Gorevlisi)
Huseyin Erdoğdu (Umraniye Belediye Başkan Yardımcısı)
Tuba Kızıltan (Umraniye Belediyesi Kultur ve Sosyal İşler Muduru)
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.