iltasyazilim
FD Üye
2010 hikaye yarışması
2010 hikaye yarışması başvuruları
Ümraniye Belediyesi geleneksel olarak düzenlediği hikaye yarışmasının 6 sı için başvuruların başladığını duyurdu 2010 yılında geçmiş senelerden bambaşka olarak yarışmaya konu sınırlaması getirilmiş 2010 yılı hikaye yarışmasının konusu Medeniyetlerin ve imparatorlukların buluştuğu büyük kasaba İstanbulolarak belirtilmiştir
Ümraniye Belediyesi göre düzenlenen ‘6 Geleneksel Hikâye Yarışması ’ için başvurular başladı Yarışmada birinci olana esere 7 bin, toplamda ise 25 TL para ödülü verilecek
Düzenlediği yarışmalarla yeteneklere yeni fırsatlar sunan Ümraniye Belediyesi, bu yıl 6 defa gerçekleştirdiği ‘Geleneksel Hikâye Yarışması ’ için başvuruları başlattı Bugüne dek yurt içi ve yurt dışından yoğun katılımın olduğu yarışmanın bu yıl ancak teması ‘Medeniyetlerin ve İmparatorlukların Buluştuğu Kent; İstanbul ’ olarak belirlendi
Hikâye yarışmasında birinciye 7 bin TL, ikinciye 5 bin TL, üçüncüye 3 bin TL ve herkes bin ’er TL olarak belirlenen 10 adet mansiyon olmak üzere toplam 25 bin TL para ödülü verecek öte yandan önceki yıllarda olduğu gibi, larcom bu sene da dereceye giren eserler Ümraniye Belediyesi göre kitaplaştırılacak
Hikâye yarışması için son uygulama tarihi ise 29 Ocak 2010
ÖDÜLLER
Birinciye: 7 Bin TL
İkinciye: 5 Bin TL
Üçüncüye: 3 Bin TL
Mansiyon: Bin TL (10 adet)
JÜRİ
ProfDr Durali Yılmaz (Kültür Üniv Öğr Üyesi)
Prof Dr Fatih Andı (İstanbul Üniv Öğretim Üyesi)
Prof Dr Hasan Akay (Sakarya Üniv Öğretim Üyesi)
Doç Dr Ömür Ceylan (Kültür Üniv Öğretim Üyesi)
Doç Dr Yılmaz Taşçıoğlu (Sakarya Üniv Öğretim Üyesi)
Bilgin Kahraman (Emekli Öğretim Üyesi)
İsa Kocakaplan (Kültür Üniv Öğretim Görevlisi)
Hüseyin Erdoğdu (Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı)
Tuba Kızıltan (Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü) *
2010 hikaye yarışması başvuruları
Ümraniye Belediyesi geleneksel olarak düzenlediği hikaye yarışmasının 6 sı için başvuruların başladığını duyurdu 2010 yılında geçmiş senelerden bambaşka olarak yarışmaya konu sınırlaması getirilmiş 2010 yılı hikaye yarışmasının konusu Medeniyetlerin ve imparatorlukların buluştuğu büyük kasaba İstanbulolarak belirtilmiştir
Ümraniye Belediyesi göre düzenlenen ‘6 Geleneksel Hikâye Yarışması ’ için başvurular başladı Yarışmada birinci olana esere 7 bin, toplamda ise 25 TL para ödülü verilecek
Düzenlediği yarışmalarla yeteneklere yeni fırsatlar sunan Ümraniye Belediyesi, bu yıl 6 defa gerçekleştirdiği ‘Geleneksel Hikâye Yarışması ’ için başvuruları başlattı Bugüne dek yurt içi ve yurt dışından yoğun katılımın olduğu yarışmanın bu yıl ancak teması ‘Medeniyetlerin ve İmparatorlukların Buluştuğu Kent; İstanbul ’ olarak belirlendi
Hikâye yarışmasında birinciye 7 bin TL, ikinciye 5 bin TL, üçüncüye 3 bin TL ve herkes bin ’er TL olarak belirlenen 10 adet mansiyon olmak üzere toplam 25 bin TL para ödülü verecek öte yandan önceki yıllarda olduğu gibi, larcom bu sene da dereceye giren eserler Ümraniye Belediyesi göre kitaplaştırılacak
Hikâye yarışması için son uygulama tarihi ise 29 Ocak 2010
ÖDÜLLER
Birinciye: 7 Bin TL
İkinciye: 5 Bin TL
Üçüncüye: 3 Bin TL
Mansiyon: Bin TL (10 adet)
JÜRİ
ProfDr Durali Yılmaz (Kültür Üniv Öğr Üyesi)
Prof Dr Fatih Andı (İstanbul Üniv Öğretim Üyesi)
Prof Dr Hasan Akay (Sakarya Üniv Öğretim Üyesi)
Doç Dr Ömür Ceylan (Kültür Üniv Öğretim Üyesi)
Doç Dr Yılmaz Taşçıoğlu (Sakarya Üniv Öğretim Üyesi)
Bilgin Kahraman (Emekli Öğretim Üyesi)
İsa Kocakaplan (Kültür Üniv Öğretim Görevlisi)
Hüseyin Erdoğdu (Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı)
Tuba Kızıltan (Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü) *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.