Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2010 Fanta Reklamı Şebnem Ferah & Ceza

2010 Fanta Reklamı Şebnem Ferah & Ceza

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
2010 Fanta Reklamı şebnem ferah suç oluşturan

Bu yıl fanta festivalinde şebnem ferah ve suç oluşturan'yı göreceğiz

Hayat aslında hep şenlik biliyorsun, yaşıyorsun her lahza Bırak hayat istediğin gibi aksın Sen takma kafana *

Similar threads

2019 Fanta Reklamı şebnem ferah ceza Bu yıl fanta festivalinde şebnem ferah ve ceza'yı goreceğiz Hayat aslında hep festival biliyorsun, yaşıyorsun her an Bırak hayat istediğin gibi aksın Sen takma kafana
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Cinayet Baş Döndürücü Oğlan (feat Ayben) SUÇ OLUŞTURAN: Gel birde burada oyna haspam, mama yer gibi ye şunu olma aslan, beni yer fakat yüzüme içten şahlan, beni bırak önüne bak şaşkın erkek çocuk Tipine bir çeki armoni ver, özenme, cebine para koy aman sakın kimseye verme aman, babanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Suç Oluşturan Başı Dönen Oğlan Gel birde burada oyna haspam, mama yer gibi ye şunu olma aslan, beni yer lakin yüzüme içten şahlan, beni bırak önüne bak başı dönen oğlan (x2) ceza Tipine bir çeki harmoni ver, özenme, cebine para koy fakat sakın kimseye verme aman, babanda metroseksüel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Kendin Için Bir şeyler Yap kendin hakkında birşeyler yaz kendi hakkında bişeyler yaz facebook kendin birşeyler facebook facede bölümü Henuz 18 ini yeni bitirmiştin, enerji ve umutla dolu hayata başlamaya hazırdın Ne oldu? Istemediğin bir okula girdin Insanları mutlu etmek, hürmet kazanmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Suç Oluşturan Son Laf suç oluşturan bul bir yol da yaz, kaleme şiddet ekle tortu dolu bardak kırk kanaat, kırık kanatlar ucurmaz sis cöker işini sağlama al adı daimi ol daima, adı batsın savaş acanı dumana kattım, yazdım gece gündüz ama adı sanat olmaz, sanat yapanı gördüm hiç adı kalmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,505Konular
982,654Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt