Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2009 yazına kapak olacak msn nickleri

2009 yazına kapak olacak msn nickleri
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
yazına kapak olacak msn nickleri kapak olacak msn nickleri kapak nickler msn nickleri değerinde bilmeyenlere nickler varlığımın değerini bilmeyenlere yokluğum olsun ·´¯ICODE··•··´¯ICODE··•··´¯ICODE··•··´¯ICODE··•··´¯`··•· Varlığımın değerini bilmeyenlere, yokluğum Kapak olsun ´··´·•·´··´·•·´··´·•·´··´·•·´··´·•· ´ ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé,ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé!!! ℓιƒє нαѕ вєтяαує∂ мє ση¢є αgαιη (YAŞAM BİRKEZ DAHA BANA İHANET ETTİ) KoPyALa tArZınI yApıŞTIr HaYATInA!! B¡ттім Tüкэиdім Aятικ● Hачатιи Ѕоиυиа 5 каLа , GэL Dэŝэм • Gэl¡я міѕіŋ??? sen kendi şerefini 3 kuruşa satacak değin basitsen ben o şerefi alacak değin büyüğüm 1)ugruna neler harcadım cnm anlamadın ya 2)aşk futbol topuna benzer önce tekmeyi atarsın sonra peşinden koşarsın 3)erkek kadar nedirki taknca koluna yakışmalı vurunca duvara yapışmalı yaşam $aHTé !n$anLaR KaHPé HéRKé$Té B!r Ma$Ké!\\$oKaKLaRDa YaNKıLaNDı ADıM$éN$!ZL!Ğé H!Ç ALı$MaDIM  

858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt