Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

20 Mayıs ’ta okullar tatil mi?

0
195

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95

Ulusal Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 20 Mayıs 2019 günü hangi okulların tatil, hangi okulların ise eğitime devam edeceğini açıkladı

Nabi Avcı ’nın açıklamasına tarafından 20 Mayıs 2019 günü bütün yurtta liseler tatil yaparken ilk ve ortaokullar eğitim öğretime devam edecek 23 Nisan ve 19 Mayıs Bayramlarında yapılacak törenlere ilişkin düzenlemelerin ardından 20 Mayısta liseler eğitime bir gün ara verecek *

Similar threads

20 Mayıs’ta okullar tatil mi? images20mayistaokullartatilmi5ad0ff7558c7c Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 20 Mayıs 2019 gunu hangi okulların tatil, hangi okulların ise eğitime devam edeceğini acıkladı Nabi Avcı’nın acıklamasına gore 20 Mayıs 2019 gunu tum yurtta liseler tatil yaparken ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
233
Sürekli süren kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken çocuklar için inanılmaz bir tatil fırsatı oldu Ülkemizde pek fazla il ve ilçede soğuk ve yağışlı hava sebebiyle eğitime ara verildi İşte il il nerelerde eğitime ara verildini öğrenebileceğiniz liste Ankara'da okullar kaç gün tatil? Ankara'da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
8 ocak 2019 okullar tatil mi istanbul İSTANBUL İstanbul Valisi Şahin, Don ve buzlanma ihtimali ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar sebebiyle 8 Ocak Perşembe günü eğitimeöğretime bir gün ara verilmiştirdedi Bursa'dan Ilk Tatil Haberi Geldi Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Bursa'nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
19 Mayıs 2019 Pazartesi günü bütün okullar ve işyerleri resmi tatilden faydalanıyor Geçtiğimiz sene yaşanan bilinmezlik kargaşasından sonra bu yıl hazırlanan çalışma takviminde 19 Mayıs 2019 Pazartesi gününün devlete ait tatil olduğu duyuruldu Hazırlanan yönetmelikte Atatürk ’ü Anma ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
19 Mayıs Atatürk'ü Kutlama ve Gençlik ve Spor Bayramı sonrasında okullar ve resmi daireler tatil mi? Geçtiğimiz yıl çok tartışılan ve karmaşıklığa neden olan bu konu 2019 yılında bir karara bağlandı 20192019 eğitim öğretim yılı için egzersiz takvimi ilgili yönetmelik hükümleri çerçevesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt