Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2 Yıllık Masalın Üzücü Bitmesi.

2 Yıllık Masalın Üzücü Bitmesi.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
19 Yasındayım 2 bucuk yıldır hayatımda ve o 14 yasındaydı suandaysa 16 yasındaYaşımızın büyük olmadığını farkındayım lakin yaşantılarımız masaldan farklıydı, böylesi hiç olamazdı Çok seviyorum

6 Ay kadar önceydi ve kesintisiz kavga ediyorduk onu sevsemde cok sıkılmıstım kavgalardan aralıksız kavga sürekli tartışma ve ben ayrılmıstım bırakmıstım onu Gerçi son zamanlarda aramız birazcık daha iyiydi ama yinede kavgalar bitmiyordu Ayrıldım 1 ay dek sonra bır kızla resım attım ınstagram hesabıma sevgılım degıldı lakin yakın konustugum bır kızdı Daha Sonra o kızla konusmayı kestık arkadasca cunku ben eskı kız arkadasıma asıktım Eskı kız arkadasımla görüştük sevgili olmadık fakat çünkü ben bi kızla gorusmustum o bana yalan söylemis oda baska bırıyle görüşmüştü fakat gizli gizli yapmıstı bunuAradan görüşsekte sevgili olamadık çünkü ayrılık sonrası gelısen olayların sorunları çerçevesinde bi iyi olamadı aramız Bir iki ay değin önce bana fena davranıyordu sureklı hayatında birisi olmasada bılmedıgım bır erkekle konusuyordu sankı ve her zaman değil yok değil değil inan bundan böyle diyordu bir baktım ki baska bir erkekle internetten tanısmıs gorusuyormus fena bir şey yokmus aralarında fakat bana yalan söylemesi 2 bucuk yıldır tanıdıgım birinin cok koymustu Bulustuk ve bıtırdım son kere sarılmak ıstedım sarıldım saclarından öpüp bugüne değin yaptıklarım için özür diledim Bırakmadı sarıldı, gözlerimizden yaslar aktı Daha Sonra 12 gün mesaj attı ben bağlı kızmaya bagırmaya devam ettım cunku cok koymuştu Sonradan bıraz yakın olalım derken baktım yine kozları elıne almıs Bu ayrılık suresınde ben ona cook güzel bir hediyede yapmıstım Siyah sayfaları olan bir deftere gümüş kalemle resimlerimizi cıkartıp yapıstırdım ve her resmın altına bır anekdot yazmıs Barısamadık lakin hosuna gitmişti Sonradan beni artık istemiyordu sevdiğini sorunca bilmiyorum diyordu aramız ıyıyken soyluyordu bır kac kere En sona gelecek olursak Karsılıklı cok hatamız oldu Ve yeniden baska bırıyle arkadascada olsa konusmus itüsözlükten tanısmıslar hazır diyorum konussun kafasını dagıtmaya ıhtıyacı var Fakat ben ona gecen hafta 17 dakıkalık vıdeo hazırladım tanımadıgımız kisiler 15 er saniyelik kısımlarda bizim icin sarkı soyleyip espiri yapıp G lütfen Ataya bir baht ver diyorlardı Hosuna gitti lakin bundan böyle hissedemiyorum dedi İçimde bir his değil dedi, beni üzmek istemediğini destek edemediği için üzüldüğünü söyledi Agladım oda agladı Alt videoyu Skypeden bilgisayardan izlettim hatta kamerasını acmamıstı videoyu görünce açtı Ona yazamıyorum cok koyuyor Onunla konusamıyorum Cok hatam oldu cok kusur yaptım gecenlerde cok bagırdım ona ustune yurudum salak gibi biliyorum bu yaptıgım aptalca Lakin o kadar uzun sure oldu fakat iliski biteli ve ben uyuyamıyorum suan açlıktan ölüyorum yiyemiyorum Onu ben çok seviyorum O kış masalımdı benim yaz güneşimdi O hissedemiyorum üzülemiyorum diyo ama youtube hesabına bakıyorum duygusal parcalar dınlıyor baskasına karsı hissetmediğinden eminim Ne olucak böyle dostlar Nasıl olucak Ben elimden geleni yapmasam bitmiş fakat yaptım elimden gelmeyenlerıde yaptım oysa ben ant ederim Fazla şey yaptım be Nasıl bi psikolojisi var anlayamıyorum hissedemiyorum diyo alışılmadık davranıyo Arkadaslarıyla konusup eglenıyor whatsapp grupları var acıyolar falan kızları bilirsiniz O eglenirken ben neden ölüyorum? Dönme ihtimali var mı sizce? Durumu bana izah edebilir misiniz? Umut var mı? Bayanlar özellikle bu şekilde şeyler yaşadınız mı? O içine kapanıktır, benide konusmaz arkadaslarıyla öyle bu sıralarda beni konusmuyormus zaten

Uzun bir yazı oldu ve okuyanları yordum özür dilerim Çok doluyum ve çok üzülüyorum