Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

(2 yardım)Ekran Kartı Güncelleme Nasıl Olur Ve Ram Alcam Yardım

(2 yardım)Ekran Kartı Güncelleme Nasıl Olur Ve Ram Alcam Yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ekran Kartı Güncellemek için ne yapmam lazım markası şu
intel(r)82845GGLGEPEGV Graphics Controller
Bide Ram alcam Pc ye Uyarmı bilimom Bi asistan vardı Bi Program vermişti bana program sayesinde sölemişti nası bi ram alcamı şimdi unuttum ne dediğimi kusura bakmasın

Similar threads

Arkadaşlar Laptopumu Geçen Sene Aldım ve Gayet Kullanışlı Fakat aklıma bi soru takıldı Bilgisayarımda Sadece İntel Hd Graphics 4000 mi var Benden önce Bilgisayar alan arkadaşımdada aynı ekran kartı var ve ayrıyeten 2 gblik radeon ekran kartı var biliyorsunuzki İntel Hd Graphics 4000 onboard...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak kafamı çok karıştıran bir soru aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısına tıkladığımda 2 tane ekran kartı görünüyor; * AMD radeon HD 7670 * İntel(R) HD Graphics 4000 ama dxdiag dan ekran kartıma baktığımda İntel(R) HD Graphics 4000gözüküyor bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak kafamı çok karıştıran bir soru aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısına tıkladığımda 2 tane ekran kartı görünüyor; * AMD radeon HD 7670 * İntel(R) HD Graphics 4000 ama dxdiag dan ekran kartıma baktığımda İntel(R) HD Graphics 4000gözüküyor bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Sa Arkadaşlar Benim sorum şöyle Şimdi mesela fifa 15 directx 11 destekli ekran kartı istiyor ya açması için benimkisi directx 101 bide dxcpl die bi program var bu programla denesem açılırmı bn demosunu denemiştim fakat optimazyon sorunu oluştu cok kastı onun sebebi de galiba ayarla high taydı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
2 tane ekran kartı gözüküyor screen aldıgımda 2 tane ekran çekiyor biri normal çektigim biride masaüstü birini devre dışı bıraktıgımda oyun çok kötü kasıyor Oyun için ATI Mobility Radeon HD 5470 Normal için İntel(R) HD Graphics Napmam lazım yardım eder misiniz ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt