2 Milyondan 76 Milyona yolculugumuz mekan site 76 saat 11 suları melekler mekanı 2 milyondan 76 milyona yolculugumuz proxeed plus kullananlar proxeed plus faydaları kullanan varmı Sevgili kardeslerim Nerede kalmistik2milyondan76milyonayolculugumuz5c4fc471c41daalt )))))))) Bizi hickimse ayiramaz buna gucleri yetmez2milyondan76milyonayolculugumuz5c4fc471c41daalt Hosgeldiniz sefalar getirdiniz Bu topigin asil sahibi Boncukboncuk arkadasimizdir Hikayeside asagidaki gibi baslamitir İyi akşamlar arkadaşlar Beni bazılarınız bilir, bilmeyenler için bitmiş anlatayım 2 yıldır bebek sahibi almak için uğraşıyoruz Birincil 1 sene herşeyin yolunda olduğunu düşünerek beklemekle geçti sonradan eşimin sperm sayısının 2 milyon ile 3 milyon arasında olduğunu öğrendik Hemen ne yapalım derken Mayıs da tüp bebek yaptırdık olumsuz netice aldık Şimdi ne oldu Ocak ayından itibaren Allahın izniyle, kıymetli hocam Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlunun sitesinden satın almış olduğumuz nebati nehir ve eşime uyguladığım besin programı sayesinde geçen hafta yaptırdığımız sperm testinde 2 milyondan 76 milyona yükseldiğini gördük Bizi en fazla bizler anlarız ve muavin oluruz, bunu en iyi bilenlerden biri de benim Neler çektiğimizi bi Allah bide bizler biliyoruz id Gelelim uyguladığım besin programına: Her sabah: 1 tatlı kaşığı, cevizliballıarı sütüçiçek tozu karışımı Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmeziyumurtapeynirkuşburnu marmelatı ballı süt İşe bu vesileyle 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu Öğlen muzluballıcevizlitarçınlı karışım Haftada 4 defa rokaterekıvırcıkturphavuçtaze soğandereotumaydonuz limoni zeytinyağlı nar ekşili salata Haftada 1 kere brokoli salatası Haftada 1 defa kereviz salatası Haftada 1 kere pırasa, 1 kez ıspanak, 1 defa bürüksel lahanası Haftada 1 kere balık, Haftada 1 defa bol kimyonkekikkarabiberli tavuk ve kırmızı et Her akşam 1 su bardağı taze bıkkın portakal suyu Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka Her akşam keçiboynuzu kürü Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız nebati akarsu Umarım sizlere faydalı olur Daha hamile kalamadım ama en azından ILAÇ kullanmadan doğal yollarla doktorların hiç yükselmez dedikleri sayısı yükselttik Pes etmeyin ben yukarda yazdığım listeyi 3 aydır şaşmadan uyguladım Allah hepimizin yardımcısı olsunTez zamanda böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin