
2 Materyalli Crunch Tanımı İçin Materyaller
- 1 su bardağı pilavlık bulgur
- 70 gram damla çikolata (Ya da kare bitter sütlü nasıl istek ederseniz)
2 Materyalli Crunch Tanımı Yapılışı
- Öncelikle bulgur yıkanır, suyu süzülür akabinde teflon tavada küçük ocakta daima karıştırarak kavrulur, rengini almaya ve kokusunu vermeye başlayana kadar kavrulur.
- Bulgurlar patlamaya da başlayacaktır bu etapta.
- Sonra ocaktan alınır ve damla çikolatalar üzerine eklenir ve güzelce karıştırılır, tatlı kaşığı yardımıyla yağlı kağıt serilmiş tepsiye alınır.
- Akabinde soğumaya bırakılır ya buzdolabında ya soğuk bir yerde bekletilir, güzelce soğuyup donduğunda tüketilir.
- Bir gün öncesinden yapmanız teklifimdir.
- Küçük küçük lokmalık yapmanız daha uygun olacaktır zira crunchlar kıtır kıtır olacaktır. Afiyet olsun.