Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2 Kıtalık Tekerlemeler

2 Kıtalık Tekerlemeler
0
168

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İki Kıtalık Tekerlemeler,

2 Kıtalık Guzel Tekerlemeler,

DEDE

Altı kere altı otuz altı
Dedemin sakalı yolda kaldı
Sakalını aldı dereye attı
Dedem sakalsız kaldı EV

Evli evine
Koylu koyune
Evi olmayan
Sıcan deliğine

PATLICAN

Patlıcan var patlıcan,
Patlasın senin kocan
Şisko şisko biberler,
Arabaya bindiler

Elmalar yedi bucuk,
Onu yedi, bir cocuk
Patlıcandan bıktım,
Ben oyundan cıktım!

AYDEDE

Aydede aydede
Yolculuğun nereye?
İstanbula
İstanbulda kim var?

Ninem var
Ninenin kac cocuğu var?
On ; Bir, iki, uc, dort, beş, altı
Yedi, sekiz, dokuz, on

KARDANADAM

Kardan adam, kardan adam
Senden korkmaz benim babam,
Supurgen var, supuremezsin,
Komurden gozlerin var, hicbir şey goremezsin

Ağzın burnun pek kızarmış,
Sanki cok soğuk varmış
Hadi hadi, yurusene,
hah hah! diye gulsene

Similar threads

İki Kıtalık Tekerlemeler, 2 Kıtalık Hoş Tekerlemeler, DEDE Altı kez altı otuz altı Dedemin sakalı yolda kaldı Sakalını aldı dereye attı Dedem sakalsız kaldı EV Evli evine Köylü köyüne Evi olmayan Sıçan deliğine PATLICAN Patlıcan var patlıcan, Patlasın senin kocan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Kışla ilgili tekerleme Kış tekerlemeleri Kış mevsimiyle ilgili tekerleme UŞUDUM Uşudum, uşudum, A benim canım uşudum Kurkunu giy, kurkunu giy A benim canım kurkunu giy, Kurkum yok, kurkum yok, A benim canım kurkum yok, Alsana, alsana, A benim canım alsana Param yok, param yok, A...
Cevaplar
0
Görüntüleme
385
Tekerlemeler KOMŞU, KOMŞU Komşu, komşu ! Hu, hu! Oğlun geldi mi? Geldi Ne getirdi? İnci, boncuk Kime, kime? Sana, bana Diğer kime? Kara kediye Kara kedi nerede? Ağaca çıktı Ağaç nerede? Balta kesti Balta nerede? Suya düştü Su nerede? İnek içti İnek nerede? Dağa kaçtı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
birinci Sınıf İcin Tekerlemeler ilkokul Tekerlemeleri 1,2,3 ler tekerlemesi 1,2,3 ler yaşasın TURKLER, 4,5,6 POLONYA BATTI, 7,8,9, ALMANYA DOMUZ, 10,11,12,iTALYA TİLKİ, 13,14,15,RUSLAR KALLEŞ, 16,17,18,ORTADA KALDI PORTEKİZ KOMŞU, KOMŞU Komşu, komşu ! Hu, hu! Oğlun geldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt