Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2 Kıtalık Orman İle İlgili Şiirler

0
189

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Orman İle İlgili Şiirler 2 Kıtalık

Orman

Sen insansın, o ağactır,
Suya, ışığa, sevgiye
Bir insan kadar muhtactır;
Ağacların şehri orman

Onu ne yak, ne sok, ne kır
Bir dal kopardığın zaman
Gizli bir sesle hıckır
Her orman yurda bir ordu
Ormanı iyi koru

Huseyin KALABA

AĞACIM

Mahallemizde
Senden başka ağac olsaydı
Seni bu kadar sevmezdim
Fakat eğer sen
Bizimle beraber
Kaydırak oynamasını bilseydin
Seni daha cok severdim

Guzel ağacım!
Sen kuruduğun zaman
Biz de inşallah
Başka mahalleye taşınmış oluruz

Orhan Veli KANIK

AĞAC ve UYGARLIK

Yeter uyuduğun asırlar boyu,
Ac artık şu gozlerini haydi ac!
Yağıyorken bunca yağmur, bunca kar,
Ah! Şu yamaclar hala, nicin kırac?

Kuşlar şarkı soyler huzunden ırak,
Yeşile durduğu gun şu karşı yamac
Olcu diyorsan; gokdeleni bırak,
Uygarlık timsali dikilen ağac!

Mehmet EROL

alıntı

Similar threads

Ağac sevgisi ile ilgili şiirler kısa Ağac Sevgisi Kucak acarsın herkese Bu dost, şu duşman demeden İyilik yaparsın herkese Bir karşılık beklemeden Guzel yurdumun sususun Bulutlara dal uzatan Kuru, yeşil ortususun Golge veren, dal uzatan, Ne kadar cok ceşidin var Elma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
265
Orman haftası ile ilgili şiirler KISA ORMAN ŞİİRİ Sen insansın, o ağactır, Suya, ışığa, sevgiye Bir insan kadar muhtactır; Ağacların şehri orman Onu ne yak, ne sok, ne kır Bir dal kopardığın zaman Gizli bir sesle hıckır Her orman yurda bir ordu Ormanı iyi koru Huseyin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Ağac ve ormanla ilgili şiirler AĞACIM ŞİİRİ Mahallemizde Senden başka ağac olsaydı Seni bu kadar sevmezdim Fakat eğer sen Bizimle beraber Kaydırak oynamasını bilseydin Seni daha cok severdim Guzel ağacım! Sen kuruduğun zaman Biz de inşallah Başka mahalleye taşınmış oluruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Orman haftası ile ilgili kısa şiirler AĞAC ve UYGARLIK Yeter uyuduğun asırlar boyu, Ac artık şu gozlerini haydi ac! Yağıyorken bunca yağmur, bunca kar, Ah! Şu yamaclar hala, nicin kırac? Kuşlar şarkı soyler huzunden ırak, Yeşile durduğu gun şu karşı yamac Olcu diyorsan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Orman Haftası Şiirleri kısa Orman Haftası, Turkiye'de okullarda kutlanan bir hafta Orman haftası ve ağac bayramı adıyla da anılır 21 26 Mart tarihleri arasında kutlanılır Amacı cocuklara ormanların onemini oğretmektir Hafta boyunca fidan dikilir ve ağac ile ormanların doğa ve ekonomiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt