2 ayda 30 kilo verdi 30 kilo verdi 30 kilo verdim 1 ayda 3 ayda 2 20 verdim Meşhur diyet reçeteleri solda sıfır kalır Leyla Yörük'ün diyeti yanına 2 ayda 30 kilo verdi Ama onun amacı çok başkaydı2ayda30kiloverdi5c549849c3de8alt Arial, Verdana, Helvetica, sansserifKocasını iyi günde değil fena gününde de yalnız bırakmadı Kahramanmaraşlı Leyla Yörük, eşine böbreğini verebilmek için 2 ayda 30 kilo zayıfladı 4 sene önce tanı gerçeği öğrendi Devlet Su İşleri (DSİ) Alan Müdürlüğünde elektrik teknisyeni olarak çalışıyordu açıklayan 48 yaşındaki Mehmet Yörük 4 sene önce rahatsızlandı, ve gittiği hastanede böbrek yetmezliği teşhisi konuldu Doktorlar böbrek nakli yapılması gerektiğini söyledi Gökte ararken yanında buldu Yörük harıl harıl böbrek aramaya başladı Doku tahlilleri yapıldığında 45 yaşındaki Leyla Yörük ile dokularının uyuştuğu ortaya çıktı Eşi hiç hemencecik böbreğini verebileceğini söyledi Ama ortada bir sorun vardı Eşi 97 kiloydu ve böbrek verebilmesi için en düşük 30 kilo zayıflaması gerekiyordu Doktorlar olanak vermiyordu Doktorların o kadar ümidi de yoktu gerçekte Zayıflayacağına olanak vermediler Azimle çalışarak, çabucak kilo verdi Doktorlara kontrole gitmeyi de ihmal etmedi Çok çalıştı ve 2 ayda 30 kilo verdi Doktorlar da bu duruma şaşırdı Leyla hanım Çok mutluyum, yapmam gerekeni yaptımsözleriyle eşine olan duygularını ifade ediyor Kocası da eşimle gurur duydum' diyerek karşılık veriyor Mutluluğun fotoğrafı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Tatbik Hastanesi'nde yapılan nakil başarıyla sonuçlandı Başarılı böbrek naklinden daha sonra Yörük acilen evinde dinleniyor Şimdi onlardan mutlusu yok helal olsun başka birşey diyemiyorum
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.