Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

18 yaş ustu oyunlar oyunlari

Hoş geldin! gakgun tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
18 yaş ustu oyunlar oyunlari
0
255

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
En iyi online oyunları nelerdir?

Bana gore icerisinde şiddet barındıran her oyun 18 yaş oyunları sınıfına alınmalı zaten Cocukları cok fazla olumsuz yonde etkilediğini duşunuyorum

( sen hic oynamadınmı diyenlere;zamanında bende oynardım ama siz benim soylediğimi yapın yaptığımı yapmayın ))) )

Bu konumuzda En iyi online oyunları buradan 18 yaş ustu kişilerin zevk alabileceği online oyunlar bulabileceğine inanıyorum

İyi eğlenceler

Similar threads

En iyi online oyunları nelerdir? Bana tarafından içerisinde kuvvet barındıran her oyun 18 yaş oyunları sınıfına alınmalı zaten Çocukları çok fazla negatif yönde etkilediğini düşünüyorum ( sen hiç oynamadınmı diyenlere;vaktinde bende oynardım ama siz benim söylediğimi yapın yaptığımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
514
18 yaş ustu oyunlar oyunlarıb Artyria – Uygarlık Savaş Oyunu – Artyria Madeniyet – Online Savaş Strateji Oyunu MetalDamage – Araba Yarış Oyunu Gladiatus – Gladyator Savaş Oyunu Ikariam – Uygarlık Strateji Oyunu Ogame – Uzay Savaşı Oyunu Bitefight – Vampirler & Kurt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
0-12 Ay Dönemin Oyun Gelişimi Yaşamın ilk yılında görülen oyun türü çevreyi keşfetme, davranışları tekrarlama ve kendi başardıklarından mutluluk duyma şeklindedir. Doğumdan bir ay sonra bebeğin çevresini araştırmaya başlamasıyla oyun davranışlarının temeli atılır. –Bebek 6 aylık olduğunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt