Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

18 Aralık'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

18 Aralık'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
s-55ac423abcf32c6580a5ae56e312b7027a5eb924.jpg

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yeniden magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' üzere sorularınıza karşılık olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe gerçek alabiliriz...????

1. Koray Avcı, fanının kendisiyle ilgili yaptığı içten paylaşımın içinden egosuyla geçti. Avcı'nın fanına karşı takındığı aşağılayıcı hale reaksiyonlar gecikmedi.

2. Akın Akınözü verdiği bir röportajda yaptığı açıklamalarla başları karıştırdı. "Kız arkadaşım Sandra’nın yüz kremlerinden biri olmak isterdim. Her gece yatmadan evvel onun yüzüne dokunmuş olurdum."

3. İvana Sert nişanlısı Sezer Demirci ile Maldivler'de az sayıda davetlinin katıldığı sade bir merasimle nikah masasına oturdu.

Sürpriz nikaha İvana Sert annesi ve oğlu Ateş Sert de katıldı.

4. Müzikçi Ece Ronay'ın taciz şikayeti üzerine hakkında soruşturma başlatılan Mehmet Ali Erbil adliyeye tekerlekli sandalye ile gelerek savcıya tabir verdi.

“Ece Hanım daima dekolteli kıyafet giyerek beni arıyordu. Ben kendisine kardeşim diye hitap ettim. Hiçbir biçimde taciz etmedim” dedi.

5. Rihanna paylaştığı fotoğraflarla tekrar dünya genelinde sıcaklık artışına sebep oldu.

6. Hande Erçel, Atasay’ın reklam yüzü oldu. Ünlü oyuncu, marka yüzü olduğu mücevher markasının yeni dizaynlarıyla kamera karşısına geçti.

Fotoğrafını 'AŞIRI HEYECAN TAKIYORUM BUGÜN!!! ????????✨????' yazarak paylaşan Erçel'e beğeni yağdı.

7. Zayıflama ameliyatından sonra dumping sendromu ile çaba eden Serengil'in organları iflas etmek üzere olduğu için bir operasyon geçirdi. Ünlü müzikçinin sevgilisi Mustafa Rahman Tohma Instagram hesabından yaptığı paylaşımla operasyonun âlâ geçtiğini söyledi.

Acil şifalar diliyoruz ????

8. Geçtiğimiz aylarda eşinin ihanetiyle sarsılan Burak Sergen evvelki akşam bir arkadaşıyla görüntülendi. Soruları cevaplaran başarılı oyuncu Sergen, hayatında aşk olmadığını ve makûs günleri geride bıraktığını söyledi.

9. Başrollerinde Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş’ın yer alacağı ve şimdiden büyük ses getiren Baba dizisinin birinci tanıtımı paylaşıldı.

10. RTÜK'ten sevilen dizi Yasak Elma'ya 'metres' sözünü olağanlaştırdığı için para cezası verildi.

'Gayrimeşru bağlantıların 'eğlence' ismi altında masumane gösterildiğini, toplumsal manada olumsuz bir kavram olan 'metres' sözünün normalleştirildiğini, hatta çocuğun olduğu bir sahnede kullanıldığını, aile kavramıyla ilgili olumsuz latifeler yapıldığını, aldatılan bayanların küçük düşürüldüğünü tez ederek idari para cezası uyguladı.

858,505Konular
982,754Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt