Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

17 yaşındayım boyum daha uzar mı çok üzgünüm :(

17 yaşındayım boyum daha uzar mı çok üzgünüm :(
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
17 yaşındayım boyum daha uzar mı çok üzgünüm :( Slm17 yaşındayım ve boyum 153, annem daha uzar boyun diyor fakat benim hiç umudum değil, sınıfta her zaman en önde oturuyorum, sırada da en öndeyim, moralim fazla bozuluyor, takviye edin bana17yasindayimboyumdahauzarmicokuzgunum5c5a1975d0ed6alt :( Frown :(  

Similar threads

boyu uzar mı uzamaz mı? saç neden uzamaz bebeğimin boyu uzamıyor boy neden uzamaz bebeklerin boyu nasıl uzar bebeğimin boyunu nasıl uzatabilirim Her anne ve babanın en büyük ricası çocuğunun olağan ve sağlıklı büyümesidir Bebek, yürümeye başladıktan sonradan da kayda değer bir soru anne ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
boyum kısa açıklama yapın lütfen:( kısa boyluyum boyum kısa mutsuzum 21 pont kaç cm 15 pont kaç cm mrb ben 17 yaşındayım boyum 160 çok kısa hissediyorum kendimi 17 yaşından sonradan uzayan oldu mu yorumlarınızı bekliyorum annem 161 babam 187 sizler kaç cnm uzadınız bnm yaşımdan snra takviye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
bacak boyu uzar mı? Cocuklarda bacak buyume hızları, yaşlarına gore değişmektedir Yeni doğan bir bebeğin boyu ortalama 50 cmdir ve bebekler ilk yılda 25 cm, ikinci yılda 10 cm uzarlar Daha sonraki yıllık buyume hızı, giderek azalır Cocuklar 34 yaşlarında yılda 7 cm, 56 yaş arasında yılda 6...
Cevaplar
0
Görüntüleme
294
Cocuklarda Ne Zamana Kadar Boy Uzar Boy Ne Zamana Kadar Uzar Boy Uzaması Ergenlik sonuna kadar olur İnsanda en hızlı buyume 01 yaş arasındadır Cocuğun boyu 24 cm boy atar, 74 cm olur Kilosu da 10 kilograma ulaşır 12 yaş arasında 12 cm boy atar ve 23 kilo alır Daha sonra bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Çocuklarda Ne Zamana Dek Yükseklik Uzar Boy Ne Zamana Değin Uzar Boy Uzaması Buluğ Çağı ardına kadar olur İnsanda en hızlı artma 01 yaş arasındadır Çocuğun boyu 24 cm yükseklik atar, 74 cm olur Kilosu da 10 kilograma ulaşır 12 yaş arasında 12 cm boy atar ve 23 kilo alır daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt