Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

17 Ocak Perşembe Günlük Burç Yorumları

Hoş geldin! cevitamini tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
17 Ocak Perşembe Günlük Burç Yorumları
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
17 Ocak 2019 Perşembe Jurnal Burç Yorumları 17 ocak günlük burç yorumları, günlük buç yorumları, 17 ocak 2019 jurnal burç yorumu Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, bu karanlık kış gününde gününüzün aydınlık bir şekilde geçmesi dileğiyle 17 Ocak 2019 Perşembe Jurnal Burç Yorumlarını bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz 21919 21919 17ocak2019persembegunlukburcyorumlari5c5242b0be59617ocak2019persembegunlukburcyorumlari5c5242b0be596 189 267 burcjpg21919 17 Ocak 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları burcjpg21919 17 Ocak 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları Koç Burcu Bugün iş hayatınızın en uğurlu günü olabilir sizler için Yeni millet tanımanın getirdiği yüksek enerji ile başarınızı katlayabilirsiniz Cazip teklifler sunabilir ve kabul görebilirsiniz Küçük adımlar büyük hedeflerinize içten tez yol almanızı sağlayacaktır Sabrınız sizi yaşamın her noktasında güçlendiriyor Özel yaşamınızda eşinizin sevgisini bütün samimiyeti ile göstermesi ve sizden bir şans daha istemesi ilişkinizde uzun süredir aşamadığınız problemleri aşmanızı sağlayacak güçtedir Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem matematiğinin büyüsünde kendi farkındalığımı ayrım etmeyi seçiyor, Bütün artı enerjileri sevgiyle yaşamıma çekiyor ve kararlılıkla yaşamımın her safhasına aktarıyor sevgiyle iletişim kuruyor ilişkilerimi güçlendiriyorum Günün Rengi: Altın sarısı Günün Kristali: Aragonit Boğa Burcu Boğa Burcu Gökyüzü geçen yıl bu dönemlerde iş hayatınızda yaşadıklarınızı düşünerek hedefleriniz arasına katmanız için minik mesajlar veriyor sizlere Günlük sıkıntıların aile ve özel yaşamınızı etkilemesine müsade vermeyin kendinizi geliştirmenin ve öğrenmenin tam zamanı derhal Meslek hayatınızda ve yakın çevrenizde yer alan millet sizi ve gayretlerinizi destekleyecek size yardım etmek isteyeceklerdir Bu özellikle süregelen profosyonel ilişkileriniz için oldukça iyi olacak bir etkidir Size yeni görüşler kazandıracak insanlarla irtibat kuracaksınız Bugün arkadaşlarınız size kayda değer tavsiyelerde bulunacaklar mutlaka dikkate almalı ve uygulamak için harekete geçmelisiniz Günün Olumlaması: Öfkemin yüreğimdeki sevgi ve merhameti körelterek adaletli davranmama engel olmasına müsade vermiyorum Susuyor ruhumdan gelen sese kulak vererek farkına varamadığım yönlerimi keşfediyor içimde var olan güzellikleri kabul ediyor ve bütün çevreme yansıtıyorum Günün rengi: Turuncu Günün kristali: Ametist İkizler Burcu id İkizler Burcu Gökyüzü bugün sezgilerinizin epeyce yoğun olacağına göze çarpan ediyor Meslek ve Özel yaşamınızda sezgilerinizle mantığınız aralarında sıkıştığınız hissine kapılabilirsiniz Sezgilerinizin sesine kulak vermeniz dürüst kararlar alarak bütün beceri ve yeteneklerinizin meslek hayatınıza yansımasını ve bunun sonuncunda istediğiniz başarıya ulaşmanızı sağlayacaktır Özel yaşamınızda; Beraberliği devam edenler ise karşılıklı kararlar almakta düşünce ayrılıklarına yan tartışmalar ilişkinizi zedeleyebilir sakinliğinizi koruyarak kendi fikirlerinizi baskıcı bir tavırla birlikte olduğunuz insana kabul ettirmeye çalışmadan hareket etmelisiniz Günün Olumlaması: Karanlıkların ruhuma yansıttığı bütün olumsuzluklardan yüksek iradem ve inançlarımın gücü ile uzaklaşıyor Ruhumu Sevgiyle Aşk’la besleyerek arınmayı seçiyorum ve biliyorum ama seçimlerim kaderimi olumsuzluklardan uzaklaştıracak bana yeni yollar açacaktır Günün Kristali: Labradorit Günün Rengi: Turuncu Yengeç Burcu Yengeç Burcu Gökyüzü kazançlarınızı yükseltecek etkilere muhabere ediyor İletişime fazla siklet vermeli ve bulunduğunuz konumun size tanıdığı bütün yetkileri kullanarak hareket etmelisiniz Özel yaşamınızda kendi yakınlarınızla İlişkilerinizde gerginlikler yaşanabilir kardeşler akrabalar gibi anlamadan dinlemeden arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz Sabırlı davranmayı elden bırakmayın ve bu sürecin ilişkileriniz üstünde daimi zararlar vermesine izin vermeyin Evli Yengeç’ler ise eş’in ailesinden kaynaklanan sorunlara aleyhinde özenli olmalı ve sizi hileli yere üzmelerine müsade vermemelisiniz Günün Olumlaması: Yaşamımda ama tüm belirsizlikleri yüksek irademle kendimden uzaklaştırıyor aklımı sezgilerimi kendime rehber ediyor zihin ve isteklerimi netleştiriyor kararlılıkla yola devam ediyorum Günün Kristali: Pirit Günün Rengi: Turuncu Aslan Burcu Aslan Burcu Meslek ve eğitiminizle ilgili konularda insanların size severek yardımcı olması ile kendinize ve yaşama olan güveninizi tazeleyeceksiniz Sosyal aktivitelere tartma verin doğru zamanda dürüst yerde olmanın getireceği büyük fırsatlarla karşılaşabilirsiniz Bugün aile bireyleri ile iyi geçinmeye itina gösterin ve eleştirilere açık olun Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilisi ile irtibat kurmakta zorlanabilirsiniz Bugün susun ve dinleyin Ara Sıra susmak konuşmaktan fazla daha fazla etkilidir… Günün Olumlaması: Yiğitçe beslenmeyi seçiyorum bugün, Cesaretimi aklımla birleştirmeyi bütün yeteneklerimi kendime olan güvenim ile açıklama edip ortaya koymayı seçiyorum bugün Bolluk ve bolluk dilediğim ve istediğim her lahza beni ziyaret eder Bolluğumun bereketimin şükründe sevgiyle yiğitçe ilerlemeye devam ediyorum Günün Kristali: Yakut Günün Rengi: Sarı Başak Burcu Başak Burcu Bugünün şifresi olayları fazla bir şekilde değerlendirmektir sizler için Zorluklar sıkıntılar fazla daha alçak seviyelerde olacak ve kendinizi son derece huzurlu hissedeceksiniz Çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bu süreçte yıldız gibi parlıyorsunuz aşkın ve romantizmin ilişkilerinizi canlandıracağı bu sürecin keyfini çıkarın Yakınınızdaki insanlara dair düşünceleriniz değişecek ve ilişkilerinizde düzenlemelerde bulunacaksınız Iş hayatınızda manâlı bir öneri veya fikirle karşılaşabilirsiniz şehvetli davranmadan size katacaklarını önemseyerek hareket etmelisiniz Günün Olumlaması: Yaşamımı her tarafta keşfettiğim şekillendirdiğim fazla özel zamanlardayım Sevgiyle aşkla inançla ilerliyor eskiye ait bütün rahatsızlıklarımı yaşamımdan çıkarıyorum Günün Kristali: Azurit Günün Rengi: Sarı Terazi Burcu Terazi Burcu Gökyüzü yatırımları ilgilendiren konularda bugün fazla özenli davranmanız için uyarıyor sizleri Belirlenmiş gözüyle baktığınız bir konu zıt yönde sonuçlanıp size hasar verebilir Aceleci davranmamaya özen gösterin yüksek enerjinize eklenen telaş bazı aksaklıklara sebep olabilir Mantığınızı kullanın ve harekete geçmeden önce her şeyi ayrıntıları ile düşünün Özel yaşamınızda ise; Ciddi bir ilişki içindeyseniz yakın zamanda bir laf nişan laf konusu olabilir Günün Olumlaması: Bugün aynanın arkasındaki beni görmeyi seçiyorum Ruhumun derinliklerine iniyor egoist öfkeli sağlığa zararlı düşüncelerimi sevgiyle evrene iade ediyor Kendi iç disiplinimi uygulamayı seçiyorum Günün Kristali: Akuamarin Günün Rengi: Turuncu Akrep Burcu Akrep Burcu Gökyüzü bedensel konularda umulmadık şanslara dikkat çekici etmekte Bir arkadaşınız sürpriz bir gelir elde etmenize vesile olabilir ya da işinizden nedeniyle gelecek unuttuğunuz eski bir alacak, Kaybettiğiniz kıymetli bir eşyanız gibi uzun vadede yaptığınız bir yatırımın geri dönüşü sizleri epeyce rahatlatabilir Bu dönemde kısmet oyunlarında da talihinizi denemelisiniz Bugün sezgileriniz oldukça kuvvetlidir sezgilerinizin sesine kulak verin ve yapacaklarınızı buna göre gerçekleştirin Özel yaşamınızda sevdiğiniz insanın size olan desteğini görmezden gelmeyin Ayrıca kendinize keza ona adaletsizlik yapmış edinmek istemezsiniz… Günün Olumlaması: İçinde bulunduğum şartlardan nedeniyle sevdiklerimi kırmaktan duyduğum pişmanlığı sevgiye dönüştürüyor ve bu enerjimi tüm güzel yönleriyle onların kalplerine gönderiyorum Sevgiyle eksik kalmış yanlarımda birlik ve bütünlüğünü gerçekleştiriyorum Günün Kristali: Akik Günün Rengi: Sarı Yay Burcu Yay Burcu Gerek yakın çevreniz lüzum özel hayatınızda sonra pişman olabileceğiniz o kadar çok hata yapabileceğiniz bir gündesiniz Sakinliğinizi muhafaza etmeye çalışmalı ve içinde bulunduğunuz kavgacı ruh halinden bir lahza evvel sıyrılmaya bakmalısınız Yaşadığınız gerginliklerin etkisinden sıyrılarak olayları daha mantıklı yöntemlerle koyulmak sizin için artı sonuçları da beraberinde getirecektir İşlerinizde olan olumlu gelişmeler ve maddi konularda ancak rahatlamalar sizi kendinize getirdi Acilen yaşama sıkı sıkı sarılın isteklerinizin üstüne istikrarlı ve disiplinli bir şekilde gidin yılmadan yorulmadan çalışma zamanı Günün Olumlaması: Gökyüzünün maviliğinde bulduğum huzur ruhumu dinlendirirken kendime olan güvenimi tazeler bir yana, Gözlerimi kapar dünyayı dinlerim bir lahza ve onla baştan doğar ve yaşamıma yepyeni başlangıçları çekerim Günün Kristali: Akik Günün Rengi: Sarı Oğlak Burcu Oğlak Burcu Enerjinizi, meslek hayatınızı ilgilendiren konularda karşılaştığınız engellere boyun eğmeden isteklerinizi yapmak için kullanırsanız istediğiniz ilerlemeyi elde edersiniz Bugün yeteneklerinize güvenin ve sadece işinize odaklanın olayları ve insanları yoklama etmeye çalışmayın İkili tartışmalar içine girdiğinizde sizi zorlayan insanların sizi çekmek istediği noktaya gidersiniz Bu size fayda değil zarar verecektir Güç gösterileri sözlü saldırılara aleyhinde ağırbaşlı tavrınızı koruyun gün kavga günü yok işinizi hakkıyla başarıyla yapma günü Özel yaşamınızda ise kendi yakınlarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz Günün Olumlaması: Güneş bir noktada günü aydınlatırken öteki yanda Ay hüznünü ve parlaklığını reel ışığı arayanlara yansıtmakta Karanlıklarımdan aydınlığa yürüyorum korkularımdan isyanlarımdan geçmişte yaşadığım acı deneyimlerimden adamakıllı uzaklaşıyorum ve yaşamın bana kazandırdıkları için şükrediyor ruhumun ve zekamın mükemmel işbirliği ile yeni bir açılış yapıyorum Günün Kristali: Zümrüt Günün Rengi: Turuncu Kova Burcu Kova Burcu Gökyüzü bugün iş ve aile hayatınızda dengeyi sağlamakta zorlanacağınıza sinyâl ediyor Bugün hesapsızca ani kararlar vermemelisiniz İşinizi ilgilendiren konularda beklemediğiniz bir ortaklık teklifi alabilirsiniz itinalı davranın ve işin cazibesine kapılarak hareket etmekten kaçının Ailenize mensup yakınlarınızdan tepkiler alabilir ve bunu anlamakta zorluk çekebilir veya tam tersi hiç anlamaya çalışmadan tepkiler verebilirsiniz Özel hayatınızda ise geçmişte kalan bir aşk ilişkisi her tarafta gündeminize gelebilir ve o dönemde yaşadıklarınızın hüznü iç dünyanızda hesaplaşmalara neden olabilir Günün Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım başkalaşım enerjisine üçgenin taban olmayan kenarı uyduruyorum Metamorfoz ve yeniliğin olumlu enerjileri, yaşamımın her noktasında heyecanı, dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor Ben de bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum Günün Kristali: Yakut Günün Rengi: Sarı Balık Burcu Balık Burcu Gökyüzü bugün oldukça mücadeleci gözü kara istikrarlı ve istekli bir ruh halinde olacağınızı göstermekte Yaşadıklarınızın istek ve hedeflerinizin tüm sorumluluğunu alarak yeni başlangıçlar yeni fikirler geliştirecek ve bunların zamanlamaları için planlar yapacaksınız Gelişmeler sizin istediğiniz hızda ilerlemese de yapacaklarınızı belirledikten daha sonra yavaş yavaş hepsinin gerçekleştiğini gördükçe oldukça mutlu olacak ve kendinize olan güven ve saygınızı daha da kuvvetlendireceksiniz Özel yaşamınızda ise ilişkisi olmayan Balık’lar, Bugün yaşanacak gelişmelerle aşkın enerjisini bütün benliğinizde hissedebilir yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz… Günün Olumlaması: Kararsızlıklarımdan bilinçaltımda oluşturduğum bilinçli ve bilinçsiz tüm negatif formlardan uzaklaşıyor ve arınıyorum Burada ve şimdiyi kabul ediyor yenilenen değişime karşı istikrarlı gözü kara ve inançlı bir şekilde kendimden belirlenmiş adımlar atıyorum Günün Kristali: Zümrüt Günün Rengi: Turuncu Mel0di~ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla Genişletmek için tıkla  

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt