Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

16 Ocak Perşembe Günlük Burç Yorumları

16 Ocak Perşembe Günlük Burç Yorumları
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
16 Ocak 2019 Perşembe Jurnal Burç Yorumları 16 ocak perşembe jurnal burç yorumu, jurnal burç yorumları, 16 ocak günlük burç yorumu Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimize harika bir gün geçirmelerini diliyor, 16 Ocak 2019 Perşembe Jurnal Burç Yorumlarını bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz 21753 21753 16ocak2019persembegunlukburcyorumlari5c5242b8af5a216ocak2019persembegunlukburcyorumlari5c5242b8af5a2 224 225 burclar1jpeg21753 16 Ocak 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları burclar1jpeg21753 16 Ocak 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları Koç Burcu Gökyüzü bugün sabrınızı taşıracak kişilere karşısında dikkatli davranmanız için uyarıyor sizleri aniden alevlenen tartışamaların içinde kalabilir buna bağlı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz Öfkenizi teftiş altında tutmakta zorlanacağınızı hissettiğiniz lahza bulunduğunuz ortamdan uzaklaşın Günün enerjileri ne değin stresli olursa olsun siz sakinliğinizi koruyabilirseniz enerjileri dengeleyebilirsiniz Özel yaşamınızda ise aleyhinde cinsle ilişkilerde heyecan verici gelişmeler sizi ürkütebilir duygularınızı kendi içinizde yaşamak yerine paylaşmayı tercih etmelisiniz Günün Olumlaması: Yaşamın her hatıra öylesine kıymetli öylesine eğitici ancak, Farkındalığımın doğrultusunda yaşamıma tekrar istikamet verdiğim zamanlardayım Eğriyi doğruya çevirmekten vazgeçtiğim, Boşboğaz emekten sakındığım, Doğruyu görmeyenden uzaklaştığım kendi doğrularıma sahip çıkıp geliştirdiğim zamanlardayım Günün Kristali: Carnelian Günün Rengi: Yeşil Boğa Burcu Boğa Burcu Gökyüzü hali hazırda devam eden ailevi problemlerinizi çözüme kavuşturmanız için destekliyor sizleri Herkesin derdini dinlemekten tartışmaların aralarında kalmaktan oldukça yoruldunuz Öyleyse derhal sıra sizde, Yakınlarınızla bir akşam yemeğinde buluşarak rahatsızlıklarınızı yerinde bir dille ifade edin yaşananlardan duyduğunuz kaygı ve üzüntüyü söylemeyi de dikkatsizlik etmeyin Yapıcı tutumunuz ve sakinliğiniz onların üzerinde etkin olmanızı sağlayacak kendilerine çeki düzen vermeleri için kayda değer bir adım atmalarına vesile olacaktır Özel yaşamınızda ise gergin ruh haliniz ilişkinizi olumsuz yönde etkileyebilir Günün Olumlaması: Aşkla beslenen ruhum ışık olup aydınlatıyor düşüncelerimi, netleşiyor her şey Yaşanmışlıklardan bana kalan yorgunlukları sevgiyle harmanlıyorum Bitmiş yapılanıyor, her zamankinden daha artı ben oluyorum ve ben beni bu halimle fazla seviyorum Günün Kristali: Labradorit Günün Rengi: Yeşil İkizler Burcu id İkizler Burcu Hayalini kurduğunuz önemli bir projenizi hayata geçirmek için yardım alabilir ayrı alanlarda da başarıyla boy göstermeyi başarabilirsiniz Meslek hayatınızda iş birlikleri sizi güçlendirecektir Beraberliği olmayan İkiz’ler sürpriz bir birliktelik söz konusu olabilir Bu beraberliği karşınızdaki kişinin ısrarcı tavırları sonucunda kabul etmeniz büyük pişmanlıkları beraberinde getirebilir Yeni bir ilişkiye başlamak için hiç acele etmemelisiniz Bu dönemde önceliğiniz iş ve eğitim hayatınız olmalı… Günün Olumlaması: Sağlıklı ve huzurluyum Yüksek zekam hemen faaliyette başarıya ulaşmam emeğimin karşılığını almam için beni büyük bir güçle desteklemekte Sahip olduğum müthiş enerji ve denge acilen yaşamımın her alanında etkili ve olumlu sonuçları beraberinde getiriyor Günün Kristali: Akuamarin Günün Rengi: Yeşil Yengeç Burcu Yengeç Burcu Gökyüzü enerjisi yüksek bir günü müjdeliyor sizlere Bugün irtibat halinde olacağınız insanlardan bir çok menfaat görebilir Yeni başlangıçlar çabuk gelişmeler yaşayabilirsiniz Maddesel konularda rahatlamalar ve pek çok fırsat laf konusu olabilir ev kadını olan Yengeç’ler bugün komşularınızla ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilir dargınlıkları barışla taçlandırabilirsiniz Özel yaşamınızda beraber olduğunuz insana daha pozitif yakınlık göstermelisiniz Sevdiğiniz insanı yapmadığı şeylerle suçlamamalı ve ona aleyhinde halden anlayan ve adil davranmalısınız Göreceksiniz oysa, Adını bildiğiniz sevinç hiçte uzağınızda değilmiş, Sevip sevilmenin kutsallığı dağılan ruhunuzu nasıl da toparlayacak… Günün Olumlaması: Kaçtığım korktuğum bocalama ettiğim ertelediğim her ne varsa karşımda derhal En ağırbaşlı en rasyonel ve en içten halimle saydıklarımla yüzleşiyor ve kaderimdeki olumsuzlukları teker teker yaşamımdan uzaklaştırıyorum Günün Kristali: Sitrin Günün Rengi: Yeşil Aslan Burcu Aslan Burcu Bugün ruhunuzda dominant olan ümitsizlik arzunuzu yenmeye çalışın Asla gerçeklerden kaçmayın Onlarla yüzleşin ve kendinizin muhafızı olun İşinizi ilgilendiren konularda beklemediğiniz bir ortaklık teklifi alabilirsiniz tedbirli davranın ve işin cazibesine kapılarak hareket etmekten kaçının göstermelisiniz Gün boyu kontrollü davranmalı rahatsızlık duyduğunuz endişelendiğiniz ruhunuza sinmeyen işlerinizi sonlandırmalı veya iyileştirerek istediğiniz ülkü getirerek devam etmelisiniz Özel yaşamınızda ise gerginliklerin bütün yaşantınıza etki etmemesi için sabırlı davranarak hareket etmelisiniz Günün Olumlaması: Her gece huzurla yattığım uykuda dinleniyorum, yenileniyorum ve arınıyorum Yepyeni bir günü umutla, aşkla çoğalan ve gelişen inançlarımla karşılıyorum Enerjimi, birikimimi en ulu hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum Günün Kristali: Kedi gözü Günün Rengi: Yeşil Başak Burcu Başak Burcu Iş hayatınızda daha önce uygulamayı düşündüğünüz halde uygun ortamı bulamadığınız her konuyu gündeminize almalı iletişime önem vererek bir an evvel açılış yapmaya çaba etmelisiniz Maddesel olarak kazançlı çıkacağınız kısa süre de başarıyı yakalayabileceğiniz fırsatları bilgece değerlendirin Özel yaşamınızda ise benzer yada sevgilinize aleyhinde halden anlayan ve sevgi doymuş davranmaya itina gösterin Gerginliklerden ve ikili tartışmalardan uzak durun Sezgileriniz oldukça yoğun olacak sezgilerinize güvenerek hareket edin Günün Olumlaması: Yaşamımdaki tüm güzellikler için sahip olduklarım ve olacaklarım için tüm kalbimle şükrediyorum Düşüncelerim ve isteklerimi kaslı inançlarımla birleştiriyor kendim için ve sorumluluğunu taşıdığım ahali için en doğru kararları alıyorum Günün Kristali: Aragonit Günün Rengi: Yeşil Terazi Burcu Terazi Burcu Bugün; Meslek hayatınızda ise sizin dışınızda çoğalan olaylara müdahale edebilme şansınızın olmaması karşı sinirleriniz oldukça yıpranabilir Özel yaşamınızla ilgili konularda daha cesaretli ve gerçekçi davranmalısınız Bu dönemde seçimlerinizi iyi belirlemelisiniz ya sevginize emek verecek ve gerçek mutluluğu aşkı huzuru doyasıya yaşayacaksınız veya sevgiden uzaktan beraberliklere doğru yol alacaksınız Bu kararı verip kullanmak kolay olmayacak bir takım sorunları da beraberinde getirecektir Fakat şunu hiç unutmamalısınız sevgi emek ister Günün Olumlaması: Ben Aşkı seçiyorum, Ben emek vermeyi ben bedel vermeyi seçiyor ve uğraş etmeyi göze alıyorum Her zorluğu sevgiyle inançla aşabilmenin şükründen aldığım güçle yepyeni başlangıçlara büyük bir yiğitlik ve kararlılıkla yol alıyorum Günün Rengi: Yeşil Günün Kristali: Yakut Akrep Burcu Akrep Burcu Meslek hayatınızda ise finansal konularda haklarınızı aramanız ve takipçisi olmanız gereken bir gündesiniz Uzun zamandır beklediğiniz zam bugünlerde gelebilir ve yeni bir terfi alarak kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz Bugün maddi çekiciliğiniz de oldukça yüksek Bu da aleyhinde cinsin dikkatini çekerek aşk hayatınızda yaşanacak gelişmelere işaret etmekte Yaşanmışlıkların verdiği olgunlukla dürüst kararlar alabilir yeni insanlarla tanışmanın getirdiği şansları değerlendirebilirsiniz Çocuk sahibi Akrep’ler bugün onları ilgilendiren konularda her zamankinden daha aklıselim olmalı ve iletişime fazlasıyla yük vermelisiniz Günün Olumlaması: Benliğime değerlerime düşüncelerime sahip çıkıyorum Kimsenin beni üzmesine kırmasına müsade vermiyorum Düşüncelerim yeteneklerimi besleyen güçlendiren hayata geçiren hazinemdir Sahip olduğum her şeyi seviyor ve koruyorum Günün Rengi: Fıstık yeşili Günün Kristali: Labrodorit Yay Burcu Yay Burcu Bugün yaşamınızda bulunan art niyetli insanların davranışlarının ardında yatan olayları ayrım ederek onlarla ilişkilerinize düzenlemeler getirebilir, Meslek ve özel yaşamınızda radikal kararlar alabilir bulunduğunuz ortamdan uzaklaşarak yeni bir yere taşınabilirsiniz Epeyce güçlü bir dönemin başlangıcındasınız Çözüm aradığınız hemen her konuda isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz Özel yaşamınızda ise aldığınız kararları uygulamaya geçmeden önce gizliliğe tartı vermeli çok güvendiğiniz yakınlarınız dışarıda kimseyle paylaşmamaya özen göstermelisiniz Günün Olumlaması: Büyük bir dönencenin içinde deneyimlediğim acı tatlı hazin coşmuş duygularımın dengelendiği isteklerimin net hedeflerimin yüreğimin sesinin doğrultusunda belirlendiği özel ve kıymetli anlardayım Her doğan günle kendimi her zaman keşfediyor içimde var olanı sevgiyle tevazu ile harmanlayarak yaşam yolunda ışığa dürüst yürüyorum Günün Kristali: Havlit Günün Rengi: Yeşil Oğlak Burcu Oğlak Burcu Bugün işinizle ilgili konularda yanılgılar yaşayabilirsiniz bunun için iddia ettiğiniz konularda haksız duruma düşebilirsiniz Zihninizi toparlayın ve değerlendirmelerinizi buna kadar yapın Bir hemen olan öfke ve kızgınlıkla yanlış kararlar alabilirsiniz Yönetici konumunda ancak insanlarla ilişkilerinizin bozulmamasına özen göstermeli ve sözlerinizi itina ile seçerek kendinizi ifade etmelisiniz Özel yaşamınızda ise benzeyen veya sevgilinize aniden gergin tavırlar sergileyerek onunda öfkelenmesine sebep olabilirsiniz Sakin olun ve durduk yerde sudan sebeplerle tartışmalar içinde bulunmayın! Günün Olumlaması: Geçmişte yaptığım olumsuz davranışlarımın niçin olduğu olayları ve kendimi sevgiyle affediyorum Bugün ancak olgunluğum inançlarımla gelişmeye devam ederken ben yeni kararlar alıyor ve uyguluyorum İnsanları her haliyle seviyor ve değişmelerini beklemiyorum Cümbür Cemaat yaşamımda olması gereken yerde dengelenmiş ve huzurluyum Günün Kristali: Zümrüt Günün Rengi: Fıstık yeşili Kova Burcu Kova Burcu Gün içinde yaşanan olaylara şehvetli tepkiler vererek kendinizi zora sokacak davranışlar sergileyebilir ve yapmanız gereken işleri aksatabilirsiniz Bugün gereğinden fazla alıngansınızdır Bu haliniz çevrenize olumsuz olarak yansıyabilir ve sevdiğiniz insanların kalbini kıracak davranışlar içine girebilirsiniz Bugün alım satımlar banka ve ssk gibi konularda evraklarla ilgili problemler yaşanabilir Bir an evvel kendinizi toparlayarak dikkatinizi işinize yöneltmelisiniz Özel yaşamınızda ise evli Kova’lar eşinize yakınları ile ilgili eleştirilerde bulunurken dozunu iyi ayarlamalı kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi eşinize yapmamalısınız Günün Olumlaması: Bitap, öfkeli ve tedirgin ruh halimden uzaklaşıyor ve özüme sahip çıkıyorum Büyük bir sevgi ve coşku içinde var olan güzellikleri dışarı yansıtıyorum Günün Kristali: Oniks Günün Rengi Fıstık Yeşili Balık Burcu Balık Burcu Gökyüzü bugün kesin olmama duyduğunuz bir konuda haklı çıkacağınız gelişmeler olabileceğine dikkat çekmekte Sizin bir müdahaleniz araştırmanız olmaksızın karşınıza çıkacak bu tesir ile yaşamınızın kırılma noktasını deneyimleyebilir Gözü Kara kararlar alarak yaşamınızda köklü bir değişiklik sürecine başlayabilirsiniz Yaşadığınız ilk anda sarsıcı etkilere sahip olsa da bilmelisiniz fakat, Bitmesi gereken bitiyor ve her sonda olduğu gibi bir başlangıç sizleri karşılıyor Bugünlerde dikkat etmeniz gereken en kayda değer konu duygularınızı bastırmadan olabildiğince özgür ayrılmak olmalı… Günün Olumlaması: Yaşadığım her bir deneyimim Olumlu yenilikleri değişimi doğru ve güzel olanı bana getiriyor Sevgiyi emeği ve saygıyı kime vermem gerektiğini şu anda çok iyi biliyor ve gerçekleştiriyorum Günün Kristali: Diyopsit Günün Rengi: Fıstık yeşili Genişletmek için tıkla  

858,505Konular
982,757Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt