Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

15 yıl sonra mezun olan ünlü şarkıcı Simge hastanelik oldu!

15 yıl sonra mezun olan ünlü şarkıcı Simge hastanelik oldu!
0
43

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
15_yil_sonra_mezun_olan_unlu_sarkici_simge_hastanelik_oldu_1631446674_1728.jpg

Şarkıcı Simge Sağın, 15 yıl aradan sonra geçtiğimiz günlerde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. Mezuniyet törenine katılan ünlü şarkıcı hava koşullarıyla nedeniyle hastalandı.

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Simge Sağın, 2 gün önce uzun yıllar ara verdiği İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü'nü tamamlayarak mezun oldu. Mezuniyet sırasında sahneye çıkan güzel şarkıcı kendisiyle birlikte mezun olan öğrencilere konser şöleni yaşattı. 

YhTX6_1631446471_4765.JPG

Gece boyunca sevilen şarkılarıyla öğrencilere keyifli anlar yaşatan Simge, yağmur ve rüzgarın etkisiyle hastalandı. Hemen hastaneye giden ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Dün akşamki mezuniyet töreninde heyecanımda rüzgâra ve yağmura maruz kaldım. Bugün kas spazmı ile hastaneye başvurdum. Ağrılarım yüzünden ne yazık ki bu gece sezon boyunca sahne aldığım mekânda olamayacağım. Tüm gelecek olanlardan özür diliyorum"

WRZY5_1631446346_2546.JPG

Similar threads

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, uzun yıllar ara verdiği üniversite eğitimini tamamladı ve dün yapılan mezuniyet törenine katıldı. İstanbul Teknik Üniversitesi Ses Eğitimi Bölümü'nde okuyan ünlü popçu Simge Sağın, eğitimine uzun yıllar ara vermişti. Geçen yıl pandemi nedeniyle konserlerin olmamasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Star TV’de ekranlara gelen İbo Show’un bu akşamki konukları arasında yer alan Simge Sağın’ın hayatı merak edilmeye başladı. Peki, Simge Sağın kimdir, kaç yaşında, nereli? İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı'nda eğitim alan aynı zamanda iki Altın Kelebek Ödülü ve üç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Yıllar sonra yeniden ekranlara İbo Show ile dönen İbrahim Tatlıses'in bu haftaki konukları Murat Dalkılıç, Ersay Üner, Simge Sağın, Ebru Yaşar oldu. Program İbrahim Tatlıses duygu dolu anlar yaşadı. Star TV’de ekranlara gelen İbo Show’un bu akşamki konukları arasında yer alan Simge Sağın’ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Kimileri beni oldukça şaşırttı... O kadar alakasız kısımlarda okumuşlar ki! 1. Demet Akalın Gölcük'te doğan Demet Akalın ilköğretim ve lise tahsilini Gölcük'te bitirdi. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nden mezun oldu.  İlkokul yıllarında gazeteci ya da öğretmen olma hayalleri kurardı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Hepsi de farklı alanlara yöneldi şimdi. Ancak ilk meslekleri öğretmenlikti! İşte o 19 ünlü: 1. Candan Erçetin Galatasaray Lisesi'nde müzik öğretmenliği yaptı. 2. Şener Şen Muş'ta sınıf öğretmenliği yapmıştı. 3. Sylvester Stallone Beden eğitimi öğretmeniydi Sylvester...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,536Konular
981,821Mesajlar
32,321Kullanıcılar
kemall63Son üye
Üst Alt