Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
14mb ve altı ekran kartı oyun tavsiye edebilirmisiniz?:(
Arkadaşlar bir sistem kullanıyorumYeni sistem alacak bütcem yok
Sistemin özellkleri:
Intel Celeron 430 180 Ghz 65mm(512 KB L2800 Mhz FPS)
2*512 Mb Kingston Ram 533 Mhz
Mercury pvm900m anakart
Maxtor 160 Gb Hdd
Powercolor Ati Hd 4650 1 Gb 128 bit ekran kartı
Sony optiarc Dvd writer 16x...
Selam arkadaşlar yeni bir bilgisayar toplattırmaya karar verdim ama bu oyun BF3 ve buna benzer oyunları oynatırmı? Oynatırsa hangi ayarlarda oynatır?
CPU:
AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 32 GHz, 8 MB, BOX İşlemci
ANAKART:
ASUS M4A87TDUSB3, AMD 870G, DDR3, PCIExp, Socket 938 AM3...
Merhaba arkadaşlar ilk önce RoC(Rise of clans)'taki hatayı anlatiyim:
Ben oyunu normal olarak sadece 1 kez açabildim oda silip tekrar yükleyerek
uyumluluk modunu Windows 98me yaptım oyun açıldı videolar geldi geçtim Load Gameye tıklayıp oyunu açtım ama Dondu ve bu hatayı verdi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.