Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

10 Ocak'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

10 Ocak'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!
0
53

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
s-d5c59bb0a35e16d7431f5975bfb330040dc25ed3.jpg

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...????

1. 2,5 aylık hamile olan Ece Ronay ve Mehmet Bilir nikah masasına oturdu!

2. Oryantal Didem, yılbaşında giydiği dansöz kıyafetiyle ilgili ilk defa açıklamada bulundu!

3. Tatilden dönüş yapan Edis, kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu!

“Bu sene çok yoruldum, tatil hakkımdı. Şimdi ise stüdyo vakti. 1 ay sonra yabancı şarkım çıkar. Amacım dünya starı olmak değil aslında, dünya müziğine girmek. Bunun için 2-3 yıldır çabalıyorum.”

4. Esat Yontuç ve Hande Gülşen çiftinin oğulları Esathan'ın Dominik'te okula başlayacağını öğrendik!

5. Cedi Osman, evlilik teklifi ettiği sevgilisi Ebru Şahin'in fotoğrafına "Bizimki de kalp yani!" yorumunu yaptı!

6. Doğu Demirkol, Cem Yılmaz'a gönderme yaptığı paylaşımla ilgili açıklamada bulundu!

Ünlü komedyen, Allah diyen aslan şakasıyla ilgili 'Bu espriyi herkes yapabilir, benim tapulu malım değil. Konuyu farklı işledik zaten' dedi.

858,524Konular
981,316Mesajlar
31,168Kullanıcılar
reggulasSon üye
Üst Alt