Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

1 Günde Hazır Soğan Turşusu

Hoş geldin! kingtp tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
1 Günde Hazır Soğan Turşusu
0
57

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80

1 Günde Hazır Soğan Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

• 4 adet kırmızı soğan
  • 1 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 1 çay kaşığı limon tuzu (yada 1 yemek kaşığı limon suyu)
  • 1 çay bardağı elma sirkesi
  • Kaynar su

1 Günde Hazır Soğan Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kaya tuzu bende yoktu olağan tuz kullandım,normal tuzu da bir kaşıktan az kullandım.
  2. Kavanozumuzu yıkayıp kurutmakla başlayalım.
  3. Kırmızı soğanlarımızı soyup yıkayıp halka halka doğrayalım fotodaki üzere.
  4. Kavanozumuza yerleştirelim.
  5. Üzerine tuz limon tuzu (yada biraz limon suyu) ekleyin.
  6. Sirkeyi ek edin ve üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyin kavanozun kapağını kapatın ve zıt çevirin.
  7. Soğumasını bekleyin.
  8. Ertesi günü tüketebilirsiniz.
1 Günde Hazır Soğan Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Soğan Turşusu (1 Günde Hazır) Tanımı İçin Gereçler 4 adet mor soğan1 tatlı kaşığı sumak1 yemek kaşığı kaya tuzu1 çay kaşığı limon tuzuElma sirkesi (yaklaşık 250ml kullandım). Soğan Turşusu (1 Günde Hazır) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Öncesinde belirtmek isterim kullacak olduğunuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Domatesli Soğan Turşusu (2 Günde Hazır) Tarifi İçin Malzemeler 1 adet büyük boy domates1 adet büyük boy soğan5 6 diş sarımsak1 çay bardağı sirke1.5 tatlı kaşığı kaya tuzu1.5 tatlı kaşığı şeker5 6 adet limon tuzu2 3 yaprak defne yaprağıSu1 adet yarımlık kavanoz Domatesli Soğan Turşusu (2 Günde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Mor Soğan Turşusu Tanımı İçin Gereçler Mor soğan (Miktarı 1 litrelik kavanozu dolduracak kadar)1 çorba kaşığı kaya tuzu1 tatlı kaşığı toz şeker1 çay bardağı sirke (Ben üzüm sirkesi kullandım siz elmada kullanabilirsiniz konutunuzda hangisi mevcutsa)Kaynar su Mor Soğan Turşusu Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Pancarlı Kırmızı Soğan Turşusu (Buda Benden Olsun Bir Günde Hazır) Tarifi İçin Malzemeler 6-7 adet kırmızı kuru soğan6 diş sarımsak10 tane acı top biber1 orta boy pancar1 yemek kaşığı dolusu kaya tuzu1 çay bardağı sirke, hangi olursa1 çay kaşığı limon tuzu Pancarlı Kırmızı Soğan Turşusu (Buda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Soğan Turşusu Tarifi İçin Malzemeler 5 adet kırmızı soğan soyulup ve ince dilimlenmiş2 yemek kaşığı kaya tuzu tuz1,5 yemek kaşığı şeker1 su bardağı elma sirkesi2 dilim halka doğranmış limon1/3 demet ince kıyılmış nane1/3 demet ince kıyılmış maydanozKavanoz başına yarım limonun suyuSu (Sıcak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt